TOLGA TEKİN (HABER MERKEZİ)
İzmirlilerin damak zevkine hitap eden yemekleriyle yılların tecrübeli ustası Adnan Gülay, 37 yıldır Hatay'da işlettiği İzmirspor Lokantası'nın lezzetini kent merkezine taşıdı. İzmir Girit Lokantası'nın açılışının ilk gününde ücretsiz olarak ikram edilen yemeklere İzmirliler yoğun ilgi gösterdi.
Tüm yemeklerinde özel tatlar sunduklarını belirten işletme sahibi Adnan Gülay, "Farkımız kalitemiz, lezzetimiz, bu iki noktada çok iddialıyız. İnanıyoruz ki çok kısa sürede zmirlilerin vazgeçilmez adresi olacağız" dedi.
Konak Pier Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki 862 Sokak'ta faaliyete geçen lokantanın açılış kurdelesini, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Aykut Yenice ve 60 yıllık usta aşçı ve aynı zamanda Adnan Gülay'ın ustası olan Hüseyin Cesur, kalabalıkla birlikte kesti.
ÜSTÜN KALİTE
Davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Oda Başkanı Aykut Yenice, lokanta esnafınının yaşadığı kentin kimliğine katkı koyduğunu belirterek "Lokantacılık sevgi, saygı, birikim işidir. Lezzetini uzun yıllardır tanıdığımız İzmirspor Lokantası'nın unvanının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Uzun yıllar Hatay'da hizmet veren Adnan Gülay'ın kent merkezine inmesi bizi mutlu etti" diye konuştu.
İzmirlilerin ve İzmir'den yolu geçen herkesin damak zevkine 37 yıldır olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Adnan Gülay, "Bizi tercih edip lokantamıza gelen müşterilerimizi uzun yılların tecrübesiyle hazırladığımız Girit mutfağıyla birlikte sebze ve ev yemekleriyle buluşturacağız. Bizim kalitemiz damak zevkiyle bütünleşen bir lezzet. İzmirlilerin haricinde yolu İzmir'den geçen herkesin buluşacağı bir lezzet mutfağı yarattık. Ayrıca açılışımızın ilk günü ücretsiz sunduğumuz yemeklerimizi İzmirlilere ikram etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu işletmede özel fiyatlarla özel lezzetler için herkesi bekliyorum" diye konuştu.