Aydın'ın Efeler ilçesi Tepecik mahallesinde hizmet veren Ehli Keyf Restaurant, benzersiz lezzetlere sahip zengin menüsüyle fark oluşturuyor. Kavurma, ızgara ve kebap çeşitleriyle Ehli Keyf Restaurant, damak tadına güvenenlerin ilk tercihi oldu.
Benzersiz lezzetlerin yanı sıra Ehli Keyf Restaurant, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla da müşterilerinin beğenisini kazandı.
CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE
Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri müşterilerine canlı müzik keyfi yaşatan Ehli Keyf Restaurant, iş yemekleri, şirket toplantıları, doğum günü organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.
İki katlı restaurantta aileler için de özel bölümler oluşturarak güzel bir şekilde vakit geçirmeleri sağlanıyor. Zengin menüsüyle kavurma, kebap ve ızgara çeşitlerinin eşsiz lezzetini müşteriyle buluşturan Ehli Keyf Restaurant, zeytinyağlı sade kavurmasıyla da dikkat çekiyor. Büyük özenle hazırlanan zeytinyağlı sade kavurmasıyla Ehli Keyf Restaurant, damak tadına güvenenlerin değişmez adresi oldu.
Ehli Keyf Restaurant sahibi Ali Kurnaz, "Zeytinyağlı sade kavurmamız, eşi benzeri görülmemiş bir lezzete sahip. Aydın'ın birçok bölgesinden müşterilerimiz, zeytinyağlı sade kavurmamızı tatmaya geliyor. Müşterilerimizin zeytinyağlı sade kavurması başta olmak üzere kebap ve ızgara çeşitlerimizdeki ürünlerimize olan ilgisi bizleri çok mutlu oluyor. Kavurma, ızgara ve kebap çeşitlerinde damak tadına güvenenlerin değişmez adresi olduk. Herkesi zeytinyağlı sade kavurmamızı tatmaya davet ediyoruz" dedi.
ZEYTİNYAĞLI SADE KAVURMA TARİFİ
Zeytinyağlı sade kavurmanın tarifi hakkında bilgiler veren Kurnaz, "Ön koldan alınmış eti kuşbaşı olarak doğruyoruz. Çelik tencerede 2-3 saat kendi suyuyla pişirerek eti süzüyoruz. Başka bir tencerede bolca zeytinyağı ile tekrar kavuruyoruz. Ardından içine baharat atarak servise hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.
İHSAN KARATAŞ