• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

İstanbul'da dostlarla bir hafta sonu

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.03.2010, 00:00
Geçtiğimiz hafta yazdığım gibi İstanbul'da Esirgemeyin Gece'sine katıldım. Ahu'mun ısrarıyla ertesi günü de orada geçirdim. İyi ki de kalmışım. Çok özlediğim Fatih'le (Ürek) Beymen Brasserie'de buluştuk. 1 saat içinde tüm Nişantaşı'nı gördük. Bodrum'dan çok sevdiğimiz arkadaşlarla bol bol Grand Yazıcı Torba'yı andık. Prada'ya geçtik. Fatih'çiğim gardrobunu yeniledi 10 dakika içinde. Neresi 'in' İstinye Park... Oraya da uğrandı. Masa'da kahveler içildi. Çok özlediğim Hayri Abimi(Yazıcı), Ozan Şer'i, Altay'ı gördüm.
Ve... Les Ottomans ile Ahu'm... Ver elini Asmalı Mescit. Leman Sam ve sağ kolum Ömer'le Asmalı Mescit Balıkçısı'nda buluştuk. Uzun zamandır görmediğim Bülent Güzelkan da oranın sahibi olarak bize nefis sunumlarda bulundu. Sevmediğim ama bu özellikleri ile alışmaya başladığım facebook sayesinde eskilere kavuşuyorsun ve ardından da görüşebiliyorsun. Bülent de bunlardan biri... Gece, Off Pera'yla devam etti. Oral Eğin, Fatih Altaylı oradaydı. Eski batı müziği şarkıları ile çoştukça coşulan güzel bir yer. Orayı da tavsiye ediyorum. Bülent'in yeri gibi. Tabii ki gece Ahu'mun hazırlattığı başucumdaki meyvelerimle bitti. Güney Afrika'da yemeye doyamadığam Passion Fruitlarla...

New York, Londra ve Stockholm'e turne
İzmir'ime döner dönmez Tıpatıp hazırlığına verdim kendimi. Cuma Lavanta'da cumartesi de Seferihisar'daydık. Önümüzdeki ay da New York, Stockholm ve Londra'da olacağız, duyrulur... Grubu havaalanına yolcu ettim.
Çok sevdiğim bir dostumu Sipari'de ağırladım. İpek'im (Tuzcuoğlu)... İpek'i gerek dostum olarak gerekse uğraşılarından dolayı çok sever ve takdir ederim. Bu kez İzmir'e 20 kişilik özel bir grupla 'hipnoz' seminerine gelmiş. 8 senedir reiki çalıştığı (ki İpek şu an tüm basamakları aşmış) hocası Gülbahar Yeni'nin sahibi olduğu Anahtar Akademi Merkezi'nin tertiplediği bir toplantı imiş. Mövenpic Otel'de tertiplenmiş. Ankara'da hipnoz merkezi olan Dr.Bülent Uran'ın da katıldığı seminer, çok başarılı geçmiş. Bu arada İpek'in üçüncü modülü tamamladığı için kendine hipnoz yapabildiğini ve öğretici duruma geçtiğini de öğrendim. Pazar sohbetimiz için çok güzel ve çok özel görüştüğüm İpek, dün kordon koşusunu yapıp Bodruma döndü. İstanbul dostlarla çok güzeldi ama İzmir şahane...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA