• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Adam ol da koluma takayım!

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.04.2010, 00:00
İyi günler, bugünkü köşeme fıkra gibi bir olayla başlamak istiyorum. Geçen gün bizim çocuklarla Lavanta'nın bahçesinde dinlenme çayımızı içerken çok güzel bir kız, güzel köpeği ile önümüzden geçiyordu ki iki delikanlının laf attığını gördük. "Tasmayı bana tak da beni gezdir" diye seslendiler. Kız hiç bozuntuya vermeden gençlere dönüp "Adam ol da koluma takıp gezdireyim" dedi ve gururla yoluna devam etti. İçimden hala gülüyorum. Kıza helal olsun diyorum. Bilmem size de bir şey ifade etti mi?

Modern dans ve harika bir gece
Metropolümüz İzmir'de gün yok ki bir event olmasın... Tabii ki bunların çok kalitelileri de ön sıraya geçiyor. Şehrimizin en başarılı organizasyon firmalarından Sahne 360, yarın çok güzel bir projeye imzasını atıyor. İzmir Efor Fuarcılık, Modeko 2010 Fuarı'nı 7 Nisan'da açıyor. İzmir Uluslararası fuar alanı 3 nolu salonda... Yalnız şehrimizin değil şuan Türkiye nin en kaliteli dekorasyon firmalarından biri By Kepi'ye Sahne 360 çok başarılı olacak görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor. Her insan bir toplum, her toplum bir ağaçtır ilkesiyle yola çıkan By Kepi, 19.30'da kokteylle başlattığı sunumuna Sevinç Renkver Meditatif ve Modern Dans Topluluğu'nun sunacağı "İki Ruh Tek Beden"de dans gösterisinin ardından dünya çapında mim sanatçısı Jerome Murat'ın gösterisiyle devam edecek. Murat, The Living Statue ve Cabaret Show'unu sunacak. Bildiğiniz gibi sanatçı Monte Carlo sihir yarışmasında birincilik ödülünü almıştı ve şu anda Paris Lido'da gösterilerini yapıyor.

Boynuz kulağı geçti
Bu gecenin beni hislendiren bir bölümünü yazmak istiyorum Renee & Renato Düeti.. Bildiğiniz gibi 'Save Your Love' yıllarca öncenin en favori parçalarından biriydi. Bir hanım ve bir erkeğin beraber söylediği bu parçayı ilk olarak Türkiye'de bir sanatçı bu esere tek kişi olarak (kadın erkek bir arada) sahneye koydu. Bu şu anda Hillside vb. tatil köylerinin çok başarılı sahne ve eğlence müdürü, Türkiye'deki birçok açılış ve özel gecelerin tertipçisi Ahsen Gönülce idi. Ahsen, benim ilk ve en başarılı yüzümü ak çıkaran yegane animatörlerimden biriydi. Boynuz kulağı geçer derler ya... İşte bu gece de bu kez Ahsen'in yetiştirdiği bir arkadaş bu şovu yapıyor. Beni manen ne kadar mutlu ettin Ahsen... Tahmin ediyorum sizler de bu gecede bulunursanız By Kepi'nin muhteşem galasında duygu dolu, renkli bir gece yaşarsınız. Tertiplenen bu güzel eventler yüzünden Sahne 360'ı tebrik ediyorum. Didem Kepi ve ekibine başarılar diliyorum. Perşembeye Antalya maceralarıyla buluşmak üzere hoşçakalın...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA