• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Bodrum'da magazin turu

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2011, 00:00
Bu pazar sizler için Bodrum'da kısa bir magazin turu attırmaya karar verdim. İşte haftadan kısa kısa notlar...

Bayramda size söyleşiler sundum. Bu pazar da biraz Bodrum magazini yapalım dedim. Hani benim türümde magazin.
Çok sevdiğim iki arkadaşımın bayramda yaşgününü kutladık. Birini Grand Yazıcı Beach'te 40 kişilik oldukça elit bir arkadaş kitlesi ile. Artık yarı Bodrumlu sayılan Lolita'nın yeni yaşına neşeli girmesi için herkes yarıştı. O da buna karşı hiçbir şeyden feragat etmedi. Grand Yazıcı mutfağı ile harika bir mönü hazırladı. Süslemesi, Dolce pastası, Yazıcı'nın harika servisi, onun için bir araya gelen Tıpatıp Show gösterisi, Ertan Öztaş, Akrep Nalan, Fatih Ürek ve Levent Urhan'ın minik konserleri, Ali Poyrazoğlu'nun neşeli havası... Hepsi geceyi daha da güzel bir hale getirdi. Mutlu yıllar Loli...
Bu geceye hem Yazıcı'yı temsilen hem Tıpatıp hem de Lolitam için katıldım.

GÜNDOĞAN MANZARASINDA

Geceleri pek fazla dolaşmayan ben, tabii ki özel çok özel toplantıları da ihmal etmem. İşte bunlardan biri, sevgili Gülşen Işık'ın çok özel gecesi. Dostları içinde kutladığı doğum günü yemeği. Misafirperverliği, kaliteli yaşamı ile bilinen Mukaddes Akçay muhteşem malikanesinde adına yaraşır bir yaşgünü yemeği hazırladı. Tepeden Gündoğan'ın nefis görüntüsü karşısında o harika mönünün sonunda unutamayacağımız tatlı ile noktalanan geceden kimse kolay ayrılamadı. Canım kardeşim Hakan Elyaban'ın güzel ortağı Selma Atasever'in de sürpriz gelmesi beni çok ama çok mutlu etti. Cidden başka bambaşka bir hanımefendi. Hem toplum yaşantısını hem aile sevgisini hem de işini bu denli güzellik ve başarıyla yürütebilmesi örnek herkese. Gülşenim o kadar güzel ve hoştu ki yazmakla bitmez. Ömrümde tanıdığım en görgülü, en candan ve en sempatik hanımlardan Gülşenime mutlu mutlu yıllar diliyorum.

LOS VIVANCOS BÜYÜLEDİ

Az çıkıyorum dedim. Dedim ama bu çıkışım için de inanın iki yemek iptal ettim. Ama kimse alınmasın, değdi ki ne değdi. 'Los Vivancos'... Bodrum Kalesi'nde tertiplenen Bale Festivali'nin son gösterisi. 3 gece fuldü. Keşke bazı dans gösterisi idarecileri bu gösteriyi izlemiş olsa diye çok konuştuk o gece. 7 İspanyol genci, bu kadar mı ritmik bu kadar mı sahneye yakışan, bu kadar mı şahane bir müzik, bu kadar muhteşem sesli bir hanım, bu kadar mı coşku verir... Keşke herkes izliyebilseydi bu inanılmaz gösteriyi. Devlet Opera ve Bale'mizi tebrik ediyorum, bizlere sundukları bu güzellikler için.
Hepinize tekrar iyi bayramlar ve biraz zor olacak belki ama özlemişizdir; hayırlı çalışmalar...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA