• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Yeni diziler yeni heyecanlar

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.09.2011, 00:00
Yeni sezon, eski dizilerin yeni devamları, yeni diziler, yeni talk şovlar, yeni yeni.... Yani yeni yayın döneminde her şey yeni. Eski diziler yeni sanatçıları ekiplerine ekliyorlar, yeni diziler sevilen sanatçılar başta olmak üzere yeni hikayeler sunuyorlar.
Tabii ki basında şunun reytingi iyi ama falan başladığında bakalım ne yapar? Yok reyting yapmak icin reklam aşklar yaşıyorlar. Yok vücut yanlış geliştirilmiş... Gidiyor da gidiyor yazılanlar. Kıvanç Tatlıtuğ ile Halit Ergenç rekabetine bile girildi. Bunlar belki küçük heyecanlar ama bana pek bir sey veremiyor.
Çünkü sıkı bir dizi izleyicisi, iyi bir internetçi olmamama rağmen arkadaşlarim tüm seyredemediğim dizilerin tamamını I pet'imden seyrettirdikleri gibi, dizilerin bugüne kadar olan bölümlerini de hazır DVD'lerden takip ettiklerini söylediler. Bu yuzden şu rating olayına sıcak bakamıyorum.
Yakın dizi takipçisi arkadaşlarım bu yılki yenilerin çok iyi olduğunu söylediler. "Sensiz Olmaz", "Ay Tutulması", "Sonbahar", yazın baslayan "Kalbim Seni Seçti" ve tabii ki tek seyredebildiğim ve de çok beğendiğim "Kuzey Güney". Eskilerimizden "Fatmagül" ve bu gece yayına girecek "Muhteşem Süleyman"ı da tabii ki öne alırsak zaping, internet rekorları kırılacak bu yıl da...

Saba Tümer'in başarısının sırrı
Diziler harika derken özel izleyicileri olan Müge'nin (Anlı) yıllardır başa götürdüğü Atv'nin vazgeçilmez sabah programı "Tatlı Sert" doludizgin giderken, benim cok sevdiğim, yaptıklarından dolayı çok da saydığım, güzel İzmirli kızımız Saba Tümer'imiz nihayet sabah kuşağına geçti. İnanın en yoğun olduğum sabah trafiğimi şöyle bir ihmal edip baştan başa seyrettim. Aksam tekrarını hiç sıkılmadan bir kez daha izledim. Helal olsun Saba sana. Demek sabah sohbetleri böyle seviyeli, neşeli, çok güzel konuları çok becerikli biçimde güle eğlene sunabiliyormuşuz. Yepyeni bir anlayışla , görgü ve şıklıkla (Sadece kostüm degil; dekoru, ışığı vs) sabah izleyicileri arasına şimşek gibi girdin. Sana başarılar diliyorum, seni hep böyle yapımlarda görmek istiyoruz. Güzel İzmir'li arkadasim Saba... Hele hele ilk günkü konukları, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı gibi ekranların iki ustasını misafir etmek Sergen Yalçın ile Burcu Esmersoy'u da araya alarak rahat rahat çok renkli bir söyleşi çıkarmak biraz zordur, bilirsiniz. Umarım bu işi yapan çoğu sanatçıya örnek olursun. Kiminle konuştuysam bayılmış, daha taptaze Saba programlarına. 10 ay gibi bir süre sürecek olan bu yepyeni sabah kuşağının yıldızı programının neden bu kadar sıcak ve parlak olduğunu düşündünüz mü? POZİTİF ENERJİ... Keske bu coğu kişide olsa, onlar da bu yükü taşıyabilseler. Bu enerjiyi en iyi patlatan kişilerden biri Saba olduğuna gore... Tekrar tebrik ediyorum ve hayırlı olsun diyorum sana Saba Tümer...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA