• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Icoone’un masaj ve vakum etkisi her derde deva FİLİZ İÇKE ÖNAL

Icoone'un masaj ve vakum etkisi her derde deva

filizicke@hotmail.com Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2010, 00:00
Icoone teknolojisi özel tasarlanmış başlıklarla dokuyu mikro parçacıklar halinde emerken, aynı zamanda ritmik masaj uyguluyor. Hem beylerin hem de bayanların yararlanabildiği Icoone, selülitten bölgesel yağlanmaya, cilt gevşekliğinden yorgunluğa kadar pek çok şikayeti gideriyor

Günümüzde hemen herkesin ortak isteği daha genç, daha güzel, daha sağlıklı ve daha ince bir görünüm. Hal böyle olunca da her geçen gün konu ile ilgili yeni cihazlar, yeni uygulamalar çıkıyor karşımıza. Icoone, x-well ve elektroterapi yeni tanıştığımız kavramlar. Biz sorduk, Pretty'iz Beauty&Day SPA Güzellik Salonu Sorumlusu Usta Estetisyen Elif Akyüz sorularımızı yanıtladı.
-Icoone nedir?
Icoone'u, vakum terapi sistemlerinin en yenisi olarak tanımlamak mümkün. Özel başlıklarla yaptığı ritmik masajla doku uyarılıyor. Uygulama sırasında birbirinden bağımsız 3 başlık kullanılıyor. Uygulama yapılacak bölgeye göre çift başlıkla ya da tek başlıkla çalışılabiliyor. Bu özelliğinden dolayı uygulama süreleri gayet kısa. Yapısı değişmiş kollojenlerin yeniden yapılanmasına destek veriyor. Diğer sistemlerden en belirgin farkı bu. 100 cm'lik uygulama alanında aynı anda 1180 mikro vuruş yaratıyor olması dokunun kırılmasını ve deforme olmasını önlüyor. En önemlisi de dokunun esneklik kazanmasını ve sıkılaşmasını sağlıyor.
-Nasıl uygulanır?
Özel dokunmuş elbise giydirilen kişilerde 30-45 dakika arasında değişen sürelerde aktif ve pasif hareketlerle çalışma yapılır. Cihazın bünyesinde 17 değişik program bulunması bir avantajdır. Icoone her gün uygulanabilir. Kişi uygulama sırasında ağrı ve acı hissetmez. Seansını keyifli bir masaj yaptırıyor hissiyle tamamlar. Normal bakımlar 10-15 seanslık paketler halinde kullanılır.
-Hangi durumlarda uygulanır?
Program seçeneği oldukça geniş olan ıcoone; enerjik kişilerde sakinleşme uygulamasından, dolaşım bozukluğuna kadar birçok sorunda çözüm sunar. Ayrıca
* Selülit tedavisinde,
* Bölgesel yağlanmaların giderilmesinde,
* Doku gevşekliklerinin yok edilmesinde,
* Mevsim dönüşlerinde yaşanan yorgunlukların giderilmesinde
* Vücut kontürlerinin düzeltilmesinde
uygulanır.
Icoone teknolojisi özel tasarlanmış perfore başlıklardan geçen hava ile dokuyu mikro parçacıklar halinde emerken, aynı zamanda bölgeye ritmik masaj uygular. Çift başlıkla çalışma yapabildiğimiz Icoone ile hem yağlanma hem elastikiyet kaybı aynı anda çözüme ulaşabilir. Başlığın özelliğindeki tamponlama vakum çalışması kılcal damarların çatlamasını engeller. Hem beylere hem de bayanlara rahatlıkla uygulanabilir.

X-Well ile eklem ve kas kalitesi artıyor
X-Well; dikey ve yatay salınım yaparak, vücutta eklem ve kas kalitesini artırmak için kullanılan bir cihaz. Yağ parçalamalarına yönelik bütün çalışmaların arkasından kullanılması öneriliyor. Yağ hücrelerinin sıvılaşması ile dokuda oluşan deformasyon, kasın kuvvetlendirilmesine yönelik yapılan bu çalışma ile düzeltiliyor. Eklemlerin kuvvetli olmasının, iskelet yapısını da güçlendirdiğini belirten Usta Estetisyen Elif Akyüz, "Daha dik bir duruş, daha sağlıklı hareket yeteneğine sahip olmamızı sağlar ve bu durum yaşam kalitemizi de yükseltir. Özellikle bayanların belli yaşlardan sonra kemik yapılarındaki bozulmalara x-well uygulaması ile çözüm sunmak mümkün. Ayrıca x-well'in dikey ve yatay salınımla çalışması, kişinin diğer salınımlı cihazlarda karşılaştığı baş dönmeleri ve mide bulantılarını yaşatmıyor" diyor.

Dinlenirken bile kasları çalıştıran yöntem: Elektroterapi

Elektroterapi; vücutta kas noktalarına yerleştirilen pedlerle kasa akım göndererek çalışmasını sağlayan bir uygulama. Kaslar kuvvetlendikçe doku kalitesinde görünür bir düzelme gözlemleniyor. X-well daha çok aktif spor seven kişilere önerilirken, elektroterapi günlük yaşamda zaten aktif olan ve bu yüzden kendi dinlenirken kaslarının çalışmasını tercih edenlerde kullanılan bir yöntem. Kılcal kan damarları yüzeysel ve yoğun kişilere önerilmeyen elektroterapi, haftada 3 gün yağ yakımına yönelik bir programın arkasından ya da tek başına uygulanabiliyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA