• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Balık’lar için neşeli bir gün olacak FİLİZ ÖZKOL

Balık'lar için neşeli bir gün olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak, belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Yöneticiler için olumlu bir gün. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Çocuklarla ilgili eğlenceli aktivitelere katılabiliriz. Duygusal konularda yenilikler bizi bekliyor. Bazılarımız beklenmeyen sürpriz karşılaşmalar yaşayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Güçlü Merkür etkileri aldıkları için, son derece akıcı bir konuşmaya sahiptirler. Çok hızlı düşünürler ve aktif hareket ederler. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları, onları herkesten farklı kılar. Değişim onlar için şarttır ve kendilerini yenileyemezlerse, son derece mutsuz ve huzursuz olurlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Neşeli ve iyilik sever bir yapıya sahiptirler. Yaşamla barışık kişilerdir. En olumsuz zamanlarda bile iyimserliği elden bırakmazlar. Sahiplenme duyguları yoğun olmasına karşın, paylaşım konusunda son derece cömerttirler. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır.

KOÇ:
Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun. Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırıya kaçsanız da aileniz için masraf yapmak size zevk veriyor.
BOĞA:
Çevre ilişkilerinizi aile ilişkileri ile paralel götürmek zorunda kalacağınız bir gün. İsteklerinizdeki artışlardan dolayı baskıcı davranmanıza rağmen, sevilen ve sayılan bir kişi olmayı başarıyorsunuz.
İKİZLER:
Maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecek. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecek.
YENGEÇ:
Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecek. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz.
ASLAN:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatlar karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.
BAŞAK:
Bugün düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyor ve çevrenizden çabuk etkileniyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. İletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız.
TERAZİ:
İstekleriniz ve hayalleriniz arasında köprü kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda biraz daha beklemelisiniz.
AKREP:
Baskıcı tavırlarınızla bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle duygusal bağlarınız gündeme gelecek. Yaşlı akrabalarla gençler arasında fikir ayrılıkları gelişebilir.
YAY:
Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz.
OĞLAK:
Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.
KOVA:
Üstün nitelikli kişilerle birlikte olmaktan ve gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve fikirlerinizde takdir göreceksiniz.
BALIK:
Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızı güçlendirmek adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere açıksınız. Hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Sezgilerinizde artış var.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA