• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Antika ile uğraşanlar için verimli bir gün FİLİZ ÖZKOL

Antika ile uğraşanlar için verimli bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Geleneksel davranış biçimlerin benimseneceği bir gün. Yatırım konusunda devlet tahvilleri, bonolar ve yatırım fonları güncellik kazanacak. Toprak işleri ve çiftçiler için güzel bir gün. Duygusal yaşantımızda bazı güçlü kararlar alabileceğiz. Süregelen ilişkilerimiz için önemli günlerden biri. Bugün her konuda mantık kazanırken, duygularımızı saklayabiliriz. Babadan kalma mülkü olanlar, bu konuda gerekli işlemleri yapacaklar. Evlerini satmak istiyorlarsa, başarılı olacaklar. Bankalar arası kredi alışverişleri hareket kazanacak. Antika ile uğraşanlar için oldukça verimli bir gün. Eski eşyalar değer kazanacak. Birçok sıra dışı kaçamak aşk gündem kazanabilir. Aynı anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin ikna kabiliyetleri artıyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Özel kişilerdir. Alışkanlıklarından vazgeçmezler ve düzenlerinin bozulmasından hoşlanmazlar. Hoşgörülü, kibar ve sevgi doludurlar. Aile bağları güçlüdür. Sevgi anlayışları çok gelişmiş oluğu için, gittikleri her yerde insan ilişkilerinde başarılı olurlar. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Hayvanları ve çocukları çok severler. Paylaşımcı yapıları onları yardım kuruluşlarına üye yapar. Evlilik kurumuna saygıları büyüktür. Çocuklarla araları iyidir. Sabırlı, sevimli ve özgüvenleri gelişmiş kişilerdir. Biraz tutucu oldukları için, kendilerine bir yaşam biçimi seçtikten sonra onu değiştirmeleri çok zordur. Oldukça inatçı oldukları için, ne yapmaları gerektiğini onlara anlatmak çok zor olabilir.

KOÇ:
Sorumluluklarınızı tek başınıza yüklenmekten sakınmıyorsunuz. Koşulları fazlasıyla zorlayacaksınız. Sevdiklerinizin desteğine ihtiyacınız var. Maddi konularda yenilikleri deneyebilirsiniz.
BOĞA:
İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vererek olayları abartmamalısınız. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğini düşünerek, temkinli yapınızı bozmamalısınız. Evinizde değişimler söz konusu olabilir.
İKİZLER:
Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilir ve duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
YENGEÇ:
Canınızı sıkan olaylara daha gerçekçi bir şekilde bakmayı öğreniyor ve istekleriniz konusunda kimseye taviz vermiyorsunuz. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir.
ASLAN:
Güçlü bir enerjiniz var. Kişisel çabalarınızı ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarırken, fevri hareketlerden özellikle uzak kalmaya özen göstermelisiniz. Sinirleriniz çok çabuk bozulabiliyor.
BAŞAK:
Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz.
TERAZİ:
Bugün, Ay duygusal konularda sizi daha eğlenceli ve yenilikçi yaparken, partnerinizle birlikte özgürce gezebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda yaptığınız çalışmalarla takdir göreceksiniz.
AKREP:
Enerjinizi istediğiniz alanlarda kullanamadığınız zaman çelişkili davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz mekanda huzur arıyorsunuz. Toplumsal olaylarla yakından ilgileneceksiniz.
YAY:
Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözümleyeceğinizin farkındasınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için, gerekli bütün şartları oluşturuyorsunuz. Beklediğiniz haberler gecikebilir.
OĞLAK:
Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte uygulayacaksınız. Çalıştığınız kişilere vereceğiniz duygusal desteğin önemli olduğunu biliyorsunuz.
KOVA:
Ay'ın etkisiyle önemli bir neden olmadan da, aile çevresi ile ilgili bir hassasiyet içinde olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde problem yaşayabilir ve karşı cins tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.
BALIK:
Çevrenizin sorunlarına duyarlı olmanıza rağmen, onların tepkisel davranışları yüzünden sınırlarınızı zorlamaktan kaçınıyorsunuz. Takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız, geçmişle ilginizi kesmelisiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA