• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’ların hırslı olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Başak'ların hırslı olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.12.2011, 00:00

GÜNÜN YORUMU:

Bugün duygu ve mantık karmaşası yaşayabiliriz. Sosyal olaylarla birlikte toplumda cinselliğe bağlı hastalıklar gündemi meşgul edebilir. Sosyal statümüzle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamuoyunu ilgilendiren farklı olaylar gündeme gelecek. Sorunların çözümü hakkında kararlı düşünmenin artılarını, zaman bize olumlu bir şekilde gösterecek. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için, yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşamla ilgili derin düşünceleri olan kişilerdir. Çok çabuk alınganlık gösterirler. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler. Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıra dışı meslekleri olacaktır. Girdikleri ortamlarda farklılıklarını ve zekalarını karşı tarafa çok kolay yansıtabilirler. Sivil toplum örgütlerinin gönüllü dostlarıdır. Yardım kuruluşlarında çalışmaktan büyük zevk alırlar. Farklı bir misyonları vardır. Üzerlerine aldıkları her konuyu başarıya götürmek için, üstün bir tutkuyla çalışırlar. Konuksever olup, yardım etmeye bayılırlar. Düşüncelerini herkesle paylaşmak istemezler.

KOÇ:
Rakipleriniz çok fazla. Ani hareketlerin size puan kaybettirebileceğini unutmamalısınız. Çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız. İş yeri aşkları da gündeme gelebilir.
BOĞA:
İş yaşantınızda rakiplerinizle karşı karşıya kalmanız sizi yıldırmayacak. Çalıştığınız kişilerin yeteneklerini, menfaatlerinizle birleştireceksiniz. İnatçı yönleriniz etrafınıza kök söktürebilir.
İKİZLER:
Duygusal coşkularınız ve yaratıcılığınız ön planda olacak. İlişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız partnerleri için olumlu çabalar içinde olacak.
YENGEÇ:
Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut ilişkilerinizin uyumunu korumalısınız. Romantizm sizi saran duyguların başında olacak. Önünüze sunulan her türlü aşk fırsatını değerlendireceksiniz.
ASLAN:
Özellikle birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle kendinize yönelik yararlı çalışmalar yapacaksınız. Planlı yapınızı kimse bozamıyor.
BAŞAK:
Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapacaksınız. Hırslı davranarak, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.
TERAZİ:
Aileniz ve grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Yeni dostlarınızı evinizde ağırlayacaksınız.
AKREP:
Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir gün olacak. Sizi mutlu edecek hobilerinize zaman ayırmalısınız.
YAY:
Sevdiğiniz kişi ile aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bu günde, kırıcı davranmamalısınız. Düşüncelerinizde ısrarcısınız.
OĞLAK:
Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız kendinizi ifade etme konusunda size ayrıcalık sağlıyor. Maddi konularda partnerinizden taviz bekleyebilirsiniz.
KOVA:
İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Düşüncelerinizi yaşama aktarma konusunda pratik davrandığınız bir gün.
BALIK:
Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüsüdü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınızın daima size açık olması, manevi bir korunma çemberi içinde olduğunuzu gösteriyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA