• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostlarla işbirliği içinde olacaksınız FİLİZ ÖZKOL

Dostlarla işbirliği içinde olacaksınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Hareketli ve enerjik olcağız. Sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olacağız. Doğal asaletimizi çevremize hissettirebileceğimiz bir gün. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacağız. Aşkta ateşli bir günümüzdeyiz ve duygularımız tavan yapabilir. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerin çalışmaları gündem kazanacak. Özgün misyonları olan kişiler, çalışmalarında motive olacak birçok olayı istekli bir şekilde ortaya çıkaracaklar. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin ikna kabiliyetleri artıyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Cesur, atak, ve sınır tanımayan bir kişilikleri vardır. Bulundukları ortamda sürekli bir hareket göze çarpar. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır. Oldukça çekici ve ilginç bir konuşmacıdırlar. Hayalgüçleri çok kuvvetlidir. Kişisel özgürlükleri çok önemli olduğu için, asla geleneksel yaşamazlar. İnsanları olduğu gibi kabul etmesini öğrenmedikleri için, soğuk olmakla ve bencillikle suçlanabilirler.

KOÇ:
Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz. Küçük seyahat planları yapacaksınız.
BOĞA:
Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz.
İKİZLER:
Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Siz, sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız.
YENGEÇ:
Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.
ASLAN:
Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Uzun yollarla ilgili planlarınızı şimdilik, erteleyebilirsiniz.
BAŞAK:
Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil.
TERAZİ:
Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar sizihuzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak.
AKREP:
Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.
YAY:
İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.
OĞLAK:
Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabilirsiniz.
KOVA:
Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.
BALIK:
Bugün, maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA