• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bugün çığır açacak gelişmeler yaşanabilir FİLİZ ÖZKOL

Bugün çığır açacak gelişmeler yaşanabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecektir. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde bu ortamın içinde bulanacağız. Sanat, müzik ve eğlence konularının güncellik kazanmasıyla, bu tür aktivitelere katılacak ve kendimizi eğlendireceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Alışkanlıklarına bağlı olmalarına rağmen, kendilerini yenileyen konularda oldukça cesaretli ve gözlerini yüksek hedeflere dikmişlerdir. Duygusal ateşleri oldukça yüksektir ve aşkta kelimeleri çok iyi kullanırlar. Sevgileri de nefretleri de çok güçlüdür ve kendilerine yapılan bir kötülüğü unutmak yerine her geçen gün daha da beslerler. Eleştirici ve keskin dilleri yüzünden başları daima çevreleriyle beladadır. Fakat onlar hiçbir şeyden yüksünmeyecek kadar kendilerine güvenirler. Deneyimlerin kendilerine kişilik ve anlam kattığını düşündükleri için, kaybetmekten korkmazlar. Özel aşk ilişkilerinde sahiplenici ve kavrayıcıdırlar. Sanatsal konularda alışılmışlığını dışında olmalarından dolayı, rutin yaşayan kişiler tarafından tepki alırlar. Hiçbir şeye aldırmazlar. Duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Toplumsal misyonları olan bu kişilerle anlaşmak ve paylaşmak her zaman kolay değildir.

KOÇ:

Bugün, gezegenlerin konumu sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz.
BOĞA:
Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edeceksiniz.
İKİZLER:
İlişkilerinizde fazla hassas olduğunuz bir gün. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Oluşabilecek engelleri kolay aşabileceksiniz. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak.
YENGEÇ:
İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda bir bağ var.
ASLAN:
Sosyal ilişkilerinizde sizden beklenenleri gözünüzde fazla büyütüyor ve olmayan sorunlar yaratıyorsunuz. Dostlarınızla görüşeceğiniz konularla ilgili ortak karar alma konusunda zorlanabilirsiniz.
BAŞAK:
Bugün önemsiz şeylerin üzerinde fazla durmaya başladınız. Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil.
TERAZİ:
Bugün, olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Zor koşulları sevdiğiniz için güçlükler sizi buluyor.
AKREP:
Duygusal heyecanlarınızın dorukta olması, bazı hataları da beraberinde getirecektir. Partnerinizle farklı dillerde konuşmanız, aranızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız.
YAY:
Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz.
OĞLAK:
Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir gün. Yenilikler için destek almak zorunda değilsiniz. Mükemmel bir tekniğiniz var. Motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyacınız olabilir.
KOVA:
Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız.
BALIK:
Ay, tepe evinizde ilerlerken, duygularınızı doğru kullanmak zorundasınız. Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA