• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tenis Kulüp’te seçime doğru ERKİN USMAN

Tenis Kulüp'te seçime doğru

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.11.2009, 00:00
İzmir Kültürpark'ın göbeğinde bir cennet: Kültürpark Tenis Kulübü. Bundan tam 69 yıl önce 8 tenis aşığınca kurulmuş. Dr. Behçet Uz, Reşat Leblebicioğlu, Nejat Eczacıbaşı, Said Odyak, Cahit Çeçen, Ali Halim Bayer, Sadi İplikçi ve Alaaddin Kazanova tarafından kurulmuş.
İzmir'de tenisin nabzı orada atıyor. Milli Takıma, Ziya Kıpkızıl'lar, Beliğ Beler'ler, Enis Berki'ler, Esin Özgener'ler ve daha pek çok yıldız yetiştiren bir kulüp.
Uzun yıllardır da seçkinliğini korudu, elit kişiler tarafından yönetildi. Şimdi Ocak'ta bir kongre var ama sanırım kuruluştan bu yana en hararetlilerinden biri olacak.
Çünkü, eski basketbolcu, antrenör ve şimdinin tenis aşığı Osman Savran, "70. yılda 7'den 70'e değişim" parolasıyla göreve talip oldu, eski federasyon başkanlarından Aziz Kumova, Rami Berki ve Necdet Kestelli'nin desteklediği listede, Tolga-Mehmet Tatari, Göksel Pazarcı, Ceylan Şenocak, Ferit Kora, Server-Cemil Uyaroğlu, Funda-Nazmi Çetindağ, Aycan-Türker Kurtcan, Gül-Alp Kahyaoğlu, Orhan Sarsar, Fırat Sarsar, Stella-Nesim Teri, Tevfik Pandil, Rüyam-Fahri Oflaz, Cengiz Kaner, Ufuk Engin Can, Özlem Koçanaoğulları, Noyan Gün, Banu Tantürk, Ahmet User, Mehmet Çallıoğlu, Ali Özcan, Erem-Ahmet Tuntaş, Ayşe Akın, Alp Harun Gedik ve Yaşar Cezayirli yer alıyor.
***
Kültürpark Tenis Kulübe 12 yıldır değerli hizmetler veren başkan Servet Yeşilpınar da çok güçlü bir kadroyla yeniden hizmete talip olduklarını bildirdi. Yeşilpınar, "Tecrübemiz yapacaklarımızın teminatıdır. Grubumuzda herkesin takdir ettiği, hizmeti büyütecek isimler var" dedi. Yeşilpınar'ın listesi şöyle: Hayri Şen, Turgut Koyuncuoğlu, Enis Berki, Ayşıl Kayabaşı, Ertap Mülayim, Necip Kalkan, Serra Okan, Prof. Dr. Bülent Semerci, Dr. Hakan Akman, Mustafa Ulaş, Hüseyin Divrik, Eşref Baltalı, Ahmet Arslaner, Dr. Tuncay Filiz, Dr. Cüneyt Tuğrul, Hande Arslanalp, Av. Hüdai Moral, Tolga Şekercioğlu, Fatih Burteçin, Tuncay Reyhan, Seçil Erinç, Göksel Acar, Birsen Koban ve Murat Pekşen.

sapan taşı
Resimli uyarı

Sigara paketlerinin üzerinde artık resimli uyarılar olacakmış.
Ne işe yarayacaksa...
"Sigara öldürür", "sürüm sürüm süründürür" yazıldı da ne oldu?
Ne Ergun Ulcay bıraktı sigarayı, ne de Engin Uğur Ağır abi...
Tiryakilerle uğraşmasanız iyi olur. Kızacaklar, daha çok içecekler.
Muhittin Akbel

küpe
Herhangibir eğitim, cesaret ve mutluluğu yitirirse, bir işe yaramaz.
Pestalozzi

günün fıkrası
Sağlam şapka

Dilenci vapurda acıklı öyküsünü anlatıp şapkasını oğluna vererek yolcular arasında dolaştırdı.
Şapka kendisine geldiğinde, içinde tek kuruş olmadığını gördü.
Ellerini yukarı kaldırıp Tanrı'ya teşekküre başladı:
"Şükürler olsun sana ki, şapkamı sağ salim kurtarabildim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA