• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Neslihan Demir’den 400 bin telefon mesajı ERKİN USMAN

Neslihan Demir'den 400 bin telefon mesajı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.06.2011, 00:00
MHP'nin İzmir 2. Bölge adayı Dr. Neslihan Demir'in ilginç bir çalışma yöntemi var.
Dr. Demir, İzmir'de geçirdiği günler içinde 400-450 bin kişiye telefon mesajlarıyla ulaştı.
MHP'li aday bu metodla olumlu sonuçlar aldığını söylüyor ve ekliyor:
"Gittiğimiz köylerde pek çok kadın seçmen beni 'Telefondaki aday hanım' olarak karşılıyor."
* * *
Dr. Neslihan Çelik, Kosova-Rumeli Derneği'ndeki bir etkinliğe de katıldı ve özetle şöyle konuştu:
"Bu seçim Türkiye geleceğinin oylanacağı bir seçim olacak. Türkiye ve Türk milleti ya dış güçlerin ve iktidarın istediği gibi bölünecek yeni bir anayasa yapılacak, ülke yolsuzluk ve yoksulluğa mahkum edilecek ya da bu cendereden kurtulup aydınlık günlere doğru yol alacak. Bu iktidar mücadelesi sürecinde, çeşitli senaryo ve oyunlarla karşılaşıyoruz. Hiçbir şekilde yılmadan, yıkılmadan başımızı daha dik tutarak, göğsümüzü daha kabartarak mücadelemize devam edeceğiz. Bizler liderimizin arkasında her zamankinden güçlü, kenetlenmiş biçimde yolumuzu devam etmeliyiz."

hayattan
İzmirli yazarlar Çatı'da buluştu

Etkili ve itibarlı sivil toplum örgütlerinden Ege-Koop'un süreli yayını olan "Çatı Dergisi"nin Eylül sayısı çıktı. Ege-Koop'un sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yer alan, Türkiye ekonomisinden iç ve dış politikaya, özgürlük ve demokrasi alanındaki gelişmelerden terörle mücadeleye kadar uzanan ana gündem konularına ilişkin düzenlenen panel, seminer, toplantılara dair bilgilerin de yer aldığı dergi, okurlarıyla buluşuyor.
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Özenle hazırlayıp sunduğumuz Çatı Dergisi, ekonomi ve yatırım uzmanı İzmir sevdalısı Onursal Genel Başkanımız Dr. Burhan Özfatura'yla yapılan ve kamuoyunda tartışma yaratacak söyleşinin yanı sıra İzmir'in Süper Lig'deki tek takımı Bucaspor'un başarı öyküsü, ilk bayan basketbol hakemlerinden Özlem Yalman'ın hedefleri, geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman İzmir gece hayatının duayeni Atalay Noyaner'in bilinmeyen yönleri, ev dekorasyon, sağlık, yemek ve güzellik köşelerinin de yer aldığı bu son sayısıyla, önemli konu ve konuklarıyla uzun süre gündemde kalacak" diyor.
Ege-Koop tarafından 5 bin adet olarak yayımlanan "Çatı Dergisi"nde İzmirli yazarlar da buluşuyor.

Sümer Oral hasret gideriyor
Manisa milletvekili olarak seçildiği ilk döneminde Sosyal Güvenlik, daha sonra Maliye Bakanlığı yapan Sümer Oral, TBMM'de Adalet Partisi ve DYP'den uzun yıllar Manisa, bir dönemde Anavatan Partisi'nden İzmir milletvekili olarak görev aldı.
* * *
1986 ara seçiminde güçlü Anavatan Partisi'ne karşı Ekrem Pakdemirli ile girdiği yarışta Manisalılar onu DYP'nin ilk milletvekili olarak TBMM'ye gönderdi.
Oral, şimdi Manisa'da MHP'nin 1. sıra adayı. 42 gündür aralıksız seçim gezilerinde ilçe, belde ve köyleri dolaşıyor. MHP genç ilçe başkanları, esnaf gezintileri esnasında Oral'ı tanıtma zorluğu yaşamıyor.
* * *
Demirci ilçesinde Oral'ı tanıtmak isteyen MHP'nin ilçe temsilcilerine vatandaşın "Biz Sümer Bey'i iyi tanırız, ama sizi tanımıyoruz" söylemi Oral'ı çok duygulandırmış. Salihli'nin Gökeyüp beldesinde 1993 yılında beldede çekilen bir resmin kahvede gösterilmesi Oral ile vatandaşlar arasında duygulu bir diyalog yaratmış.

küpe
Bilgi insanı kuşkudan, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.
Conficius

fıkra
Siyah tablo

Adam, sergideki resimleri inceliyordu. Tamamı siyaha boyanmış bir tablo önünde durdu. Uzun süre baktı ve sonra:
"Anlamadın galiba..." diye bir ses duydu.
Adam sesin geldiği tarafa döndü. Ressamla yüzyüze geldiler.
Bu defa adam konuştu:
"Bunun tamamı siyah, bir şey göremiyorum ki..."
Ressam cevap verdi:
"Tabii göremezsiniz. Çünkü, tablonun adı Karanlıkta Kavga Eden Zenciler."



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA