• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir’e yeni spor müdürü geliyor! ERKİN USMAN

İzmir'e yeni spor müdürü geliyor!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.09.2011, 00:00
Spor'dan sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç'ın, göreve gelir gelmez yaptığı ilk icraatın kurbanı olan İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, emekliliğe hazırlanıyor.
Bilindiği gibi Bakan Kılıç, Türkiye genelinde bulunan 188 İl Müdürünü görevden almış ve yeni atamalar için çalışmalara başlamıştı. Bakan Kılıç'ın, görevden aldığı il müdürleri arasında olan ve geçtiğimiz genel seçimlerde Trabzon'dan MHP Milletvekili adayı olan Sabri Sadıklar'ın, tekrar İzmir'e atanma olasılığı sona erdi.
* * *
2005 yılında İzmir'de düzenlenen Üniversiade Oyunlarından önce İzmir'e atanan ve teşkilat içinde önemli görevler alan Sabri Sadıklar'ın yerine kimin geleceği hemen hemen belli. Bakan Suat Kılıç'a yakınlığı olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altınsoy'un ismi geçerken, sürpriz olarak Kemalpaşa'nın eski Belediye Başkanı Yakup Karaca adı ön plana çıktı.
***
AK Parti İzmir teşkilatınca da ismi benimsenen eski belediye başkanı Yakup Karaca'nın, 10 gün içinde İzmir Gençlik Spor ve İl Müdürü olarak atanması bekleniyor.

kentten
Hoşgeldin Bebek Şenliği!

Bu,bir Hakan Tartan klasiği...
Mimarları da Dr. Şebnem Çalkavur ile Doç.Dr. Füsun Atlıhan...
Konak Belediyesi ve Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Yenidoğan-Prematüre Kliniği tarafından düzenlenen "Hayata hoş geldin" şenliklerinin ikincisi gerçekleştirildi.
Dr. Şebnem Çalkavur ve Doç. Dr. Füsun Atlıhan " Hayata Hoş Geldin Bebek" şenliğinin geleneksel olarak her yıl kutlanacağının müjdesini de verdi. Şenliğin sunuculuğunu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Miray Yüncüler
Neşeli ,sempatik ve düzgün diksiyonuyla herkesin övgüsünü kazandı.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın desteği ile sürdürülen şenlik ,önümüzdeki yıl daha görkemli olacağa benziyor.

hayattan
Su sayaçlarına dikkat!

POTA okurlarından Burak Yazgan, geçtiğimiz hafta içinde İZSU'dan gelen su faturasının yüksekliğinden şikayet etmiş ve "Buna bir çare" demişti.
İZSU Karşıyaka Bölge Müdürü Safet Özdemir'in açıklamasıni dikkatle okumak ve buradaki mesajı da algılamak lazım.
İşte Özdemir'in açıklamasından pasajlar:
* Abonenin sayacı 27.07.2011 tarihinde damga yılı (10 yıl) dolduğu için 3516 sayılı Ölçü ve Ayarlar kanununun 9. maddesine göre değiştirilmiş olup, sayacın ise takılı olduğu dönemde doğru çalışıp çalışmadığının tespit edilmesi amacıyla test ve ayarı için ilgili birime gönderilmiş, neticesinde sayaç test sonucu 2000 endeks ile bozuk olarak sonuçlanmıştır.
* Aboneye ait bozuk olan sayacın çalışmayan dönemlerine 20.06.2011 ile 27.07.2011 tarihleri arası, çalışan bir önceki sene aynı aylara ait sarfiyatları baz alınarak (17.07.2010) yapılan kıyaslama neticesinde 37 günlük kullanım olarak 28 metreküp karşılığı 122,73.-TL + 30,34.-TL sayaç tamir ayar bedeli ve yeni takılan sayacından 34 günde kullandığı 18m3 karşılığı 55,63.-TL olmak üzere toplam 208,70.-TL , 20.09.2011 dönem faturası tahakkuk etmiştir.
* Ayrıca yasa gereği damga yılı dolmuş sayaçların değişmesi durumunda tarafımızdan aboneleri bilgilendirmek için posta kutularına, posta kutuları yoksa sayaç yanlarına bilgi notu bırakılmaktadır.

küpe

Kafanın ıstırabı gövdenin ıstırabıhdan daha büyüktür.
Syrus


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA