• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tülay Aktaş ödülleri sahiplerini buldu! ERKİN USMAN

Tülay Aktaş ödülleri sahiplerini buldu!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.10.2011, 00:00
15 Yıldır Geleneksel olarak düzenlenen "Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği Toplantısı ve Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni" Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi.
Organizasyonu Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin sunumunu da Devajans Başkanı Erhan Gölbey yaptı.
Konuklar arasında İzmirli gönüllülerin yanı sıra eski Bakanlardan Işılay Saygın ve Suat Çağlayan, Vali yardımcısı Şükrü Kara, emekli rektör Namık - Necla Çevik çifti, İl Dernekler Müdürü Bülent Korkmaz, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Güngör ve 118-R Yönetim Çevresi Başkanı Ahmet Aşır ve 118-R Yönetim Çevresi geçmiş dönem başkanı Nasuhi Öndersev'de yer aldı.
Konuşmacı Dr. Zehra Güngör; "Başarıya giden yol, girişimcilik ve gönüllülükten geçer" isimli sunumu ile izleyenlerin büyük ilgisini topladı.
Törene Tülay Aktaş Karşılıksız Hizmet Ödüllerinin takdimi ile devam edildi. 11 projenin katıldığı yarışmada Fethiye Lions Kulübü Derneği " Barış İçin Şiddetsiz İletişim " ve Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi "Eğitim Ve Temizlik Ailede Başlar" projeleri ile jüri teşvik ödülü almaya hak kazandı. Bu yılın karşılıksız hizmet ödülü Kemik İliği Transplantasyon Ve Onkoloji Merkezi Ve Geliştirme Vakfı' nın "Haydi Hasta Yakınlarına Destek İçin Konukevi Projesi" ne gitti.

siyasetten
Tanrıkulu'nun İzmir turu

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, bir haftadır İzmir'i turluyor.
Tanrıkulu ve beraberindekiler Bayındır'ın Zeytinova beldesindeki şehit evine taziye ziyaretinde bulundu.
MHP Tire ilçe başkanı Hacı Bayram Demirel ve İl başkan yardımcısı Ali Peynirci ile birlikte Tire Kültür Derneğini ziyaret eden Tanrıkulu, geçtiğimiz günlerde 1. Efe Kurultayı'nı düzenleyen dernek yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundu.
Tanrıkulu, "Efe Kurultayı kilise açmaya benzemez, millete hizmet etmek, milletin değerlerine sahip çıkmakla olur" diyerek Kültür ve Turizm Bakanına gönderme yaptı.
Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı'yı da ziyaret eden Tanrıkulu, İlçeye yapılacak devlet hastanesi ve üniversite için destek sözü verdi.
MHP Bayraklı ilçe teşkilatı ziyaretinde ise Başkan Taşkın Işık ve yönetim kurulunun yanısıra kadın kollarıyla da görüşmeler yapan Tanrıkulu, İlçenin her geçen gün önem kazandığını vurgulayarak, bilhassa parti mensuplarımızın ve teşkilatlarımızın mahalli alanda çalışmaları yakından takip etmesini istedi.

küpe
Allah akılsızlara ağzı konuşsunlar diye değil,yemek yesinler diye vermiş.
Oscar Wilde


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA