• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSEYİN KOCABIYIK

KILIÇDAROĞLU "DEV" BiR ESERİ HIZMETE AÇTI!!

huseyin.kocabiyik@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.07.2014, 00:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'deydi. Otomatik otopark açılışı yaptı. Bu büyük eser İzmirimize hayırlı uğurlu olsun!
Kılıçdaroğlu'nun kamuoyu önünde yaptığı konuşmaları medya sayesinde biliyoruz; peki ya kapalı kapılar arkasında yaptığı konuşmaları?
Teşkilatına hangi talimatları verdi?
Hangi siparişlerde bulundu?
Bunları bilmiyoruz, keşke bir meraklı gazeteci bunları yazsa da öğrensek.
Bu şu bakımdan önemli: Kılıçdaroğlu zaman zaman ideolojik örgüt lideri gibi hareket eden birisi. Ecevit'in, Deniz Baykal'ın uzun siyasi hayatlarında bir kere bile tevessül etmedikleri yollara başvuruyor, parti örgütünden demokratik siyasetle asla uyuşmayacak taleplerde bulunuyor.
30 Mart seçimleri öncesinde İzmir il örgütüne "Yeni Asır Gazetesi almayacak ve okumayacaksınız" talimatını bizzat Kılıçdaroğlu'nun verdiğini biliyoruz.
Belediye başkanlarına da aynı talimatın verildiğini biliyoruz.
CHP teşkilatları ve CHP'li belediyeler bu talimata aynen uyuyorlar, öyle görünüyor.
Bunlar bizi çok fazla ilgilendirmiyor; çünkü bu CHP'nin anti demokratik karakteri yeni öğrendiğimiz bir şey değil. Bundan sonra bizde CHP'li belediyeleri daha yakından izleyeceğiz. Onların kamu kaynaklarını nerelere ve nasıl harcadıklarını kuruş kuruş denetleyeceğiz.
İzmir'in zavallı CHP'lileri...
Şu düştükleri duruma bakın siz; bir yandan genel başkanları onları bir dinci adaya oy vermeye mecbur bırakıyor ve "tıpış tıpış gideceksiniz" diyor; bir yandan da bu şehrin asırlık gazetesi Yeni Asır için taa İzmir'e gelip "okumayın" diye talimat veriyor.

YENİ ASIR DEMOKRAT İZMİR'İN ÖZGÜRLÜK RUHUDUR


İzmir'i ve İzmirlileri gel de sevme; bir densiz gelip faşistlik yapmaya kalkarsa, İzmirli ona cevabını en şık biçimde veriyor.
CHP'nin tıpış tıpışçı lideri "Yeni Asır okumayın" dediydi değil mi?
İzmirli'nin cevabı: Altı binlik bir traj artışı.
Al sana cevap!
Hem de tam bir İzmirli tokadı...
Bu traj artışının sosyolojisini çok merak ediyorum, benim ve arkadaşlarımın tahmini, kafasını ideolojik CHP'lilikle zehirlememiş makul İzmirli CHP'lilerin Kılıçdaroğlu'nun bu özgürlük düşmanı baskısına tepki gösterdikleri yönünde.
Yani traj artışının nedeni makul CHP'lilerin tekrar Yeni Asır'a dönmeleri.
Ayrıca bu şehrin en güçlü sivil toplum kuruluşları Yeni Asır'la birlikte demokrasi mücadelesinde kol kola yürümek istiyor.
Bu şehrin öğretmenleri, bu şehrin işçileri, bu şehrin esnafı Yeni Asır'la birlikte güne başlıyor.
İzmir değerlerine sahip çıkıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA