• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SEDA KAYA GÜLER

Farklı bir kayınvalide!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.01.2010, 00:00
Genelde aileler, özellikle de anneler 'biricik' oğullarının mankenlerle çıkmasını istemez, hele hele evlenmesini hiç arzulamazlar ama Aysun Kayacı'nın 8 aydır flört ettiği Baran Süzer'in annesi Nazan Süzer bakın ne dedi bu ilişkiye dair:
"Aysun toplam iki-üç flörtü olmuş bir kız. İyi okuyan, akıllı, güzel bir insan. Oğlum da mutluysa onların ilişkilerine neden ben 'hayır' diyeyim? Millet kaç flört yaşıyor da evleniyor. Kimi aile kızları daha dejenere. Diskolarda 15 yaşında kızlar neler yapmıyor. Aysun, manken olduğu için adı çıkmış. Öbürleri gizli kapaklı yapacaklarını yapıyor. O dejenere bir kız değil."
Ben bir annenin, özellikle de muhafazakar ve sosyeteye, yani hali vakti yerinde, hatta hatırı sayılır bir mal varlığına sahip bir aileye mensup bir annenin böyle demecine rastlamadığımı söylemeliyim. Nazan Süzer, aralarında Ritz Carlton Oteli'nin de bulunduğu Süzer Holding'in başkanı Mustafa Süzer'in eşidir.

ERKEK ANALARI

Zaten erkek anneleri için oğulları bir tanedir ve kimselere layık görülmezler, en mükemmel kıza bir kulp bulurlar, bir de o kız manken, şarkıcı, oyuncu gibi fazla göz önünde olan popüler bir isimse, gelin olmalarından hiç hoşlanmazlar.
Nitekim Nazan Süzer bir başka popüler gelin adayı için hiç de hoş şeyler söylememiş mesela. Oğlunun daha önce flört ettiği Helin Avşar'la ilişkisine de karışmamış ama onaylamamış.
Kendince haklı nedenleri var. Her genç insanın flört edeceğini düşünüyor. Kızların da. Evliliğe giden bir ilişkisi olabilir ve ayrılıkla sonuçlanabilir. Bu nedenle kara listeye alınması gerekmez. Ama gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirmeyi ne erkeklere ne de kadınlara uygun buluyor.
Ne yalan söyleyeyim ben sevdim açıklamasını ve evlensinler, evlenmesinler genç, güzel, sarışın ve seksi diye herkesin üzerine yüklendiği bir kıza sahip çıkmasını. Nazan Süzer'in oğullarının her haltı yemesine aldırmayıp, buna karşın "eline erkek eli değmemiş kız" arayan annelere örnek olmasını dilerim.

Hülya Avşar'ın yeteneği
Söz Helin Avşar'dan açılmışken Hülya Avşar'a değinmemek olmaz. Malum yine adından söz ettiriyor son günlerde. İki televizyonda program yapıyor, yetmiyor, daha fazla gündemde olmak için polemik yaratacak demeçler veriyor vs...
Bunu hep yapardı ama eskiden kazançlı çıkardı bu işten. Şimdi bumerang gibi ters tepiyor. Her şeyden önce akıllı kadın imajını sarsıyor. Zeki olmadığını daha öce katıldığı talk show programlarında belli etmişti ama akıllı olduğu konusuda herkes hemfikirdi. Ne var ki 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programı güzelliğinden ve şımarık tavrından başka hiçbir yeteneği olmadığını ortaya çıkardı. Bir fikri yok Hülya Avşar'ın, bilgisi, birikimi yok çünkü. Kaç kez rezil oldu ama her zamanki gibi işi şımarıklığa vurdu, Acun'un ev sahibi kibarlığı sayesinde de durumu kurtardı. Her programda iyice belirginleşiyor ki kendi görüşü de yok, daha doğrusu kendi görüşünü söyleyecek cesareti yok! Zor durumda kalmamak için bekliyor ilk adımı Ali Taran veya Acun Ilıcalı'nın atmasını, kendi fikrini onlar söyledikten sonra söylüyor.
Evet, akıllıca bir davranış ama bir zamanlar Türk kadınına örnek olarak sunulan Hülya Avşar markasının içini boşaltmasını engelleyemiyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA