Doğa Uygar Sütçüoğlu 10 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Catering işi ile başlamış. Bu işin profesyonel olarak yapılması gerektiğini düşünmüş. Şu anda kendi alanında marka olmuş birçok firmalara danışmanlık hizmeti veriyor. Bütçeleme, maliyet planlama ve satış artırıcı etkinlikler konusunda danışmanlıklar yapıyor. Bütün konseptleri kendisi yazıp hazırlıyor. Burger ve et konusunda piyasada boşluk olduğunu görmüş, İzmirli'ye gerçek anlamda et ve burger yedirmek için yola çıkmış. Mavişehir EGS Park 'ın içersinde Holy Cow Gourmet Burgers & Steakhouse'u açmış. Burada butik olarak kimlikli bir restoran işletmecisi olarak yoluna devam etmek istiyor. Burger'in piyasada çok karışımlı yapıldığını söylüyor, kendisi ise mekanında içinde hiçbir karışım olmadan120 gram gerçek etten hazırladığını belirtiyor. Sonuç olarak Burger'in içinde köfte, sucuk ve galeta harcı bulunmuyor.
Burger konusunun çok önemli olduğunu belirten Doğa Uygar Sütçüoğlu, "Burgerde üzerine değişik soslar konuluyor, insanlar ne yediğini bilmiyorlar. Biz burada maliyeti aşağı çekme adına hiçbir şey yapmıyoruz.
Amerikan Mutfağı kültürünü uyguluyoruz. Kurutulmuş etlerimizde kendimiz Dry Aged sistemini uyguluyoruz. Ette kan olmaz, ette pembelik olmalı.
Bu pembelik etin gerçek lezzette olduğunu, nefasetini, kıvamını vermekte olduğunu gösterir" diye konuştu.