• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Nükhet Duru yeni albüm müjdesi verdi

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.02.2017, 00:00
İzmir, İstanbul ve şu anda Milano derken yeni haberler aldım. Nişantaşı’nda gezerken karşılaştığımız Nükhet Duru yeni bir albüm hazırlığında olduğunu ve albümün yakında piyasaya çıkacağını söyledi

Dün İstanbul'da idim. En eski dostum diyebileceğim Sadık'ımla (Kızılağaç) buluştuk. Epey hasret giderdik.
Son günlerde bu yolda çok ilerlemiş çok güzel takılar yapan Sedef Bozok'a uğradık.
Oradan minik bir Nişantaşı turu.
Veee karşımızda Nünük. (Nükhet Duru). Önce İstanbul'a yanına yerleştiği için prensi yakışıklı oğlundan bahsettik.
Ardında fazla yoğun olduğunu, bu arada nefis bir CD çıkarmak üzere olduğunu söyledi.
İyi pazarlar. Dilerim hepiniz afiyet ve güzelliklerdesiniz. Bu pazar ilk Miles& Smiles mil kartımla ilgili küçük maceramla başlıyorum sohbetime. Her yıl Aralık sonuna kadar herkesin kullanımlarını yitirmiş milleri yanar. Bunun da daha evvel anonsu yapılır. Geçen yılın sonunda NY'taydım. Yanacak millerimin karşılığında bir Amerika bir İtalya bileti hakkettiğimi öğrendim.
Görüştüğüm yetkili Ocak ayının 8'ine kadar vaktim olduğunu söyleyince rahatladım. Ocak'ın 3'ünde telefon açtığımda millerimin yandığını söylediler.

BİLET ALAN SON KİŞİ OLDUM

Konuşmalarımızın dinlenmesini talep ettiğim halde. Pek üzüldüm. Bu yıl aynı hataya düşmemek için 31 Aralık'a doğru mil taleplerimi yaptım. Rezervasyona geçecek iken çok rahatsızlandım, hatta 3 serum aldım üst üste. Yılın son günü ancak 5'e 10 kala THY Alsancak ofisinde aldım soluğu. İnanılmaz iyi karşılandım ve ilgilenildim. Mil biletini en son alan kişi oldum Tam 5'e 1 kala...
Sonradan bu mil puanlarının business biletini karsılayabileceğini öğrendim.
Hiç de öyle takıntılarım yoktur ama olacaksa oluyor işte. Bilet 'upgreat' olmuş, Ne deriz hep pozitif... Pozitif ol mutlak bir yerden gelir güzellikler. Şu anda THY Milano seferindeyim. Geçen gün ateşler içinde İstanbul'a yola çıktım. Dün gece sabaha kadar terledim ve 1 dakika uyumadım. Herkes 'boşver gitme' dedi neredeyse ben de iptal ediyodum çok sevdiğim Milano yoculuğunu. Şu an süt liman her şey.

TRENİN KEYFİNE VARIN

Size hani taksi havası olmayanlara tavsiyem varınca şöyle bir başınıza gittiğinizde gümrükten çıktığınızda trene geçin. Binmeden mutlak kafeye uğrayıp nefis bir espresso için.
Ardından trene binin, etrafı bir güzel seyredin. Milano'nun hakiki İtalyan çizgi ve renklerini taşıyan kasabalarından geçin. Tam 35 dakikada şehrin göbeğine varın. Taksi ile hiçbir zaman bu hızı yapamazsınız.
Her seyahat gibi neredeysem oranın halkı gibi olurum... Milano da tabii öyle de Nişanaşı, Alsancak gibi bilirim ayrıca.

TAZE EVLİLERLE İZMİR TURU

Geçen hafta sonu oğlum dediğim Levent (Urhan) ve hanımı Nurcan misafirimdi. Çok renkli 3 gün yaşadık.
Leone ile başladık turumuza, Ekol Hastanesi ziyareti Bostanlı Üsküp Restoran ki buraya da uçtu taze evli çocuklarımız, muhteşem menüsü bu kez Leventleri büyüledi. Biraz fazla yemişiz ki Üsküp'ten Mavibahçe'ye yürüdük. Yolda yeni yapılmakta olan dükkan ve restoran cennetinden geçtik. Eminim çok yakın bir zamanda İzmir'in nr.1'larının toplanacağı çevre olacak. Mavişehir her zamanki gibi iyi. Güzel bir kalabalık. Bu arada hepsi birbirinden güzel sinemalarını gördüm. Biraz gezdik. Meğer ne dükkanlar varmış.
Şu an yağmurlu bir Milano'dayım.

SADIK'IN SERAMİK KOLEKSİYONU

Aylardır çok istediğim bir türlü tadamadığım dönerden bahsedince, Develi'de aldık soluğu. Etini biliyoruz ama bir de fıstıklı börek şeklinde bir tatlı yapıyorlar ki şiddetle tavsiye ederim. Bu arada evine uğradığımız Sadık'ın şaheserlerine yenilerini eklediği seramik tabak koleksiyonu muhteşem. Hergün bir adım daha güzelini hayata getiren Sadık'ımı candan tabrik ediyorum.

MİLANO'DA KARŞILAMA HARİKAYDI

Veeeee 4. Yılı aşkın süredir doğduğum İstanbul yaşadığım İzmir den sonra en iyi tanıdığım ve sevdiğim şehir Milano. Uçaktan iner inmez espresso'mu içtim.
Trene doğru gidiyordum, özel aydınlatılmış bir bölüm yapmışlar (her zaman bir minik resim, heykel, ışık vs... gösterileri yapılırdı) oradan geçerken resim çeken gruplar dikkatimi çekti. Zaten bakınacaktım ama Imago Art Gallery'nin hazırladığı ve sunduğu minik galeriyi görünce hemen tüm sanat hislerim hem heyecanım tepe oldu. Tam bir heykel ile selfie yapıyordum, sonradan İsviçreli olduğunu öğrendiğim bir bey 'ver ben çekeyim ' dedi. Ben de sizin için heykelimle poz verdim. İsviçreli'nin art galerisi varmış. Bunun çok iyi bir gösteri olduğunu ve özellikle görmek için geldiğini söyleyince tabii ki hayranlığım daha da çok oldu. Yani Milano'nun 4 yıldır gelmeyen Besim'i karşılaması başarılı oldu dermişim.

KÖRFEZE AÇILAN TERAS

Kısa bir süre için geride bıraktığım İzmir'de seyahatten 1 gün önce şık, yemeği güzel, servisi güzel, inanılmaz manzarası, terası, süper dekoru ile harika bir mekanda idik. Yasemin (Şenkula), Gülçin (Öztürk), Mehmet Özkılıçaslan ile. Sahibi Doruk Yorgancıoğlu ile yaptığımız söyleşi yakında perşembe söyleşilerinde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA