• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2017, 00:00

REİNA'DAN SALDIRIDAN 5 DAKİKA ÖNCE ÇIKMIŞLAR

Amerikalı model Toochi Kash ve Ash Armand'ın yılbaşı gecesi Reina'da oldukları ortaya çıktı. Reina'da eğlenirken sosyal medyadan 'Mutlu Yıllar' paylaşımları yapan iki isim de yaşanan acı olaydan sonra yaptıkları paylaşımlarda saldırıdan 5 dakika önce ayrıldıklarını belirttiler. Reina'dan fotoğrafını paylaşan Kash, o karenin altına "Ölen, öldürülen tüm insanlar için dua ediyorum. Güvendeyim" yazdı. Armand da fotoğrafını "Patlamadan 5 dakika önce çıktık" notuyla paylaştı.

2017'NİN İLK BOŞANANI HALLE BERRY

Oscar ödüllü oyuncı Halle Berry ile Fransız aktör Olivier Martinez evliliklerini bitirme kararı aldı. TMZ'nin haberine göre, uzun bir süredir ayrı evlerde yaşayan çift üç yıllık evliliklerini resmi olarak da noktalamak için anlaşmalı şekilde boşandı. 2010 senesinde rol aldıkları 'Dark Tide' filminin setinde tanışan çiftin üç yaşında Maceo adlı bir oğlu bulunuyor.

LOHAN, TÜRKİYE İÇİN DUA İSTEDİ

Ekim ayında ülkemize gelerek Suriyeli sığınmacıları ve Türkiye'nin sığınmacılara gösterdiği hassasiyeti tüm dünyaya hayrkıran Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, Türkiye'yi yine yalnız bırakmadı. Yılbaşı gecesi yaşanan saldırının hemen ardından sosyal medyada paylaşım yapan güzel oyuncu, ölen 39 kişi için "Hep beraber, şu an Türkiye için dua edebilir miyiz? Ve yine hep beraber, müttefik ülkelerdeki mülteciler için ayağa kalkabilir miyiz?" notunu paylaştı.

JOHN BERGER HAYATA VEDA ETTİ

Dünya literatürüne kazandırdığı çok sayıda eserle dünya sanat tarihine katkıda bulunan İngiliz yazar ve düşünür John Berger 90 yaşında hayata veda etti. Berger kısa bir süre önce, 5 Kasım tarihinde 90. yaşını kutlamıştı. Kariyerine bir ressam olarak başlayan sanatçı, en etkili sanat eleştirmenlerinden birisiydi. Berger ayrıca senaryo yazarı, romancı ve belgesel yazarı olarak da biliniyor.

MARİAH CAREY ALAY KONUSU OLDU

NEW YORK Times Meydanı'nda yeni yıl konseri veren Mariah Carey, platformdaki ses sisteminin azizliğine uğradı. Sahnede 'We Belong Together' adlı parçasını playback olarak söyleyen Carey, yaşanan teknik aksaklık nedeniyle dudaklarını senronize oynatamadı. Mikrofonu bırakıp şarkıyı söylemeyi bırakan ünlü şarkıcı sosyal medyada alay konusu oldu.

ROBBİE WİLLİAMS'A HİJYEN TEPKİSİ

DÜNYACA ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, BBC'nin yılbaşı gecesi için Londra'da düzenlediği kutlamada sahne aldı. Williams sahneye çıkarken, kendisine dokunmak isteyen hayranlarını kırmadı ve onlara dokunarak sahneye ilerledi. Hayranlarına dokunduğu için ellerini temizleme jeliyle temizleyen Williams'ın bunu yaparken yüzünü de buruşturması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Konseri şarkıcının Türk asıllı eşi Ayla Field da izledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA