• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.01.2017, 00:00

Janet Jackson ilk kez 50 yaşında anne oldu

Amerikalı ünlü şarkıcı Janet Jackson 50 yaşında ilk bebeğini dünyaya getirdi. Pop müziğin efsanevi isimlerinden Michael Jackson'ın kız kardeşi Jackson'ın menajeri yaptığı açıklamayla ünlü şarkıcının eşi Wissam Al Mana'dan, Eissa adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getirdiğini bildirdi. Çiftin oldukça heyecanlı olduğunun belirtildiği açıklamada, "Janet, stressiz, sağlıklı bir doğum yaptı ve şu an dinleniyor" ifadesi kullanıldı.

TURNELERİ İPTAL ETTİ

Jackson, hamile olduğunun duyulmasının ardından turnelerini iptal ettiğini açıklamıştı. 2012'de Katarlı iş adamı Wissam Al Mana ile evlenen Jackson, kocasıyla bir aile kurmaya odaklanacağını söylemişti.


Ariana Grande oyun karakteri oldu

Amerikalı genç şarkıcı Ariana Grande efsanevi bilgisayar oyunu Final Fantasy'nin karakteri oldu. Oyunun mobil versiyonu olan 'Final Fantasy: Brave Exvius' için çizilen karakter, Grande'nin sahne şovlarında giydiği tavşan kulaklı siyah kostümden uyarlandı. Hayranlarına sosyal medyadan haberi veren güzel şarkıcı "Sonunda Final Fantasy: Brave Exvius'ta yer alacağımı paylaşmaktan heyecan duyuyorum" dedi.

Angelina geri döndü

Brad Pitt ile yaşadığı sancılı boşanma davasından bu yana basından saklanan Angelina Jolie, uzun bir aradan sonra görüntülenmekten rahatsız olmadı. Çocuklarıyla birlikte Noel tatili için Colorado'ya giden güzel oyuncu kayak yaparak stres attı. Daha sonra çocuklarıyla yürüyüşe çıkan Jolie, basının fotoğraf çektiğini farkettiğinde ise gülümseyerek poz verdi.

Jennifer Lopez& Drake aşkı doludizgin

2016'nın son günlerinde gündeme bomba gibi düşen Jennifer Lopez ve Drake aşkı, ikili tarafından yalanlanmamıştı. İkilinin sosyal medyadan paylaştıkları samimi fotoğraflardan sonra Mirror'un haberi her şeyi netleştirdi. Drake'in yılbaşı konserini Hakkasan adlı kulübe gelerek izleyen Lopez, sevgilisinin sahnede taktığı kolyeyi tüm gece boynunda taşıdı

Tom Hardy, Taboo ile ekranlara geliyor

The Revenant ve Mad Max: Fury Road filmlerinin başarılı oyuncusu Tom Hardy, BBC One ve FX'in ortak projesi olan Taboo dizisiyle hayranlarına kavuşacak. 1800'lü yıllarda Londra'da geçecek dizi dizi 7 Ocak'ta ekranlarda olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA