• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.01.2017, 00:00

RONALDO ÖDÜLÜNÜ SEVGİLİSİYLE ALDI

Real Madridli Cristiano Ronaldo, FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü, Zürih'te düzenlenen törenle alırken, görkemli gecenin en çok konuşulan ismi, Portekizli yıldızın sevgilisi Georgina Rodriguez oldu.
Georgina Rodriguez, ünlü Rus model Irina Shayk'tan sonra Ronaldo'nun FIFA Yılın En İyileri ödül törenine getirdiği ikinci sevgilisi oldu.

"SIRADIŞI OLMAM RAHATSIZ EDİYOR"

Harper's Bazaar dergisine kapak olan 58 yaşındaki Madonna, yaptığı açıklamalarda toplumsal normlara uyan bir hayatı olmadığı için her zaman kendisini baskı altında ve ezilmiş hissettiğini anlattı. "İnsanların bunu saçma bulacağını biliyorum.
Başarılı, zengin ve beyaz bir pop starım. Ama kariyerim boyunca kadın olmam ve geleneksel bir hayat yaşamamam dolayısıyla başıma gelmeyen kalmadı" ifadelerini kullandı.

SIRRINI AÇIKLADI

Kendall Jenner vücut formuyla son zamanların en çok rağbet gören modellerinden oldu.
Odasının duvarını pembeye boyayan ve fotoğrafı Instagram'da paylaşan Jenner, bu rengin beslenme düzeni üzerinde etkisinin kontrolsüz iştaha engel olduğunu söyledi.
Bu konuda açıklama içeren bir blog da paylaşan model, formunu korurken renklerden yardım göstermiş oldu.

KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Paris'te yaşadığı silahlı soygun sonrası ciddi bir bunalım yaşayan ve 3 aylığına sosyal medyadan uzak kalan Kim Kardashian, geçen ay sosyal medyaya dönmüştü. Sosyal medya üzerinden sedef hastalığının yüzüne sıçradığını açıklayan Kardashian, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Neden yüzümde sedef lekeleri çıkmaya başladı?" ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

David Bowie'nin grubu, Bowie'nin geçen seneki ölümünden önce kaydedilen 4 yeni şarkıyı piyasaya sürdü. 'No Plan' adını taşıyan 4 şarkılık EP, ölmeseydi 70 yaşına basacak olan Bowie'nin doğumgününde (8 Ocak) yayınladı.
Bowie, geçen sene 8 Ocak'ta yeni albümü 'Blackstar'ı çıkardıktan iki gün sonra 69 yaşında hayatını kaybetmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA