• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.01.2017, 00:00

2017'NİN İLK SÜRPRİZİ

Amerikalı şarkıcı Selena Gomez ve The Weeknd geçtiğimiz gün bir restorandan çıkarken görüntülendi. Oldukça samimi pozlar veren ikili birbirlerine sarılıp öpüştüler. TMZ'nin verdiği haberde, çiftin birbirlerine sırılsıklam aşık oldukları ve eski aşklarını unuttukları şeklinde yorumlandı. The Weeknd geçtiğimiz ay model Bella Hadid'ten ayrılmıştı.

KIM KARDASHIAN YÜZÜĞÜN PEŞİNDE

KIM Kardashian'ın Paris'te yaşadığı soygunla alakalı bugüne kadar 17 kişi şüpheli listesine alınmıştı. Geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile Kim Kardashian'ın tuttuğu özel şoför Gary Madar ve abisi Michael Madar'ın da tutuklananlar arasında olduğu ortaya çıktı. Çalınan milyon dolarlık takılar arasında 5 milyon dolarlık evlilik yüzüğü de bulunuyor.
İki kardeşin en azından evlilik yüzüğünün bulunması için yardım edecekleri iddia edildi.

KIRMIZI HALI'DA YÜRÜYEMEDİ

Marie Claire İmaj Ödülleri'nde 'Kırmızı Halı'dan yine birbirinden şık kadınlar geçti.
İçlerinde en çok konuşulanı ise, Amerikalı TV yıldızı Kylie Jenner oldu. Giydiği kıyafetin azizliğine uğrayan 19 yaşındaki Jenner, elbisesinin alt bacak kısmının darlığı yüzünden kırmızı halıya zar zor ulaşabildi.

BONNAROO FESTİVALİ'NİN ANA SAHNESİ AÇIKLANDI

U2, Red Hot Chili Peppers ve the Weeknd, Haziran'daki yıllık Bonnaroo Müzik ve Sanat Festivali'nde ana sahnede boy gösterecekler. Festivalin organizatörleri dün yaptıkları açıklama ile 2017 festivalinin duyurusunu ilan ettiler. Dört gün sürecek olan etkinlikte sahne alacak diğer sanatçılar arasında Chance the Rapper, Major Lazer, The xx, Tove Lo, Lorde ve Cage the Elephant gibi önemli isimler yer alıyor. 16 yıldır her sene düzenlenen Bonnaroo festivali, 8- 11 Haziran tarihleri arasında İngiltere'de Nashville'in yaklaşık 60 mil güneyinde, Manchester'daki Great Stage Park'ta yapılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA