• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.01.2017, 00:00

KATY PERRY'DEN SÜRPİZ PARTİ

Amerikalı Şarkıcı Katy Perry yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu İngiliz oyuncu Orlando Bloom'a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
E! News'in haberine göre, 40. yaşını kutlayan Bloom'un tamamen habersiz yakalandığı partide, aile bireylerini ve yakın dostlarını görmesi duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Katy Perry daha sonra baykuş şeklinde hazırlattığı pastayı Instagram hesabından paylaştı.

"AUDREY HEPBURN'Ü OYNAMAK İSTERİM"

Victoria's Secret mankenlerinden Kendall Jenner, kendi resmi sitesinden önemli açıklamalarda bulundu.
Güzel model, sinema dünyasına girmek istediğini ve bu konuda çok istekli olduğu belirtti. Oynamak istediği karakteri de belirten 21 yaşındaki Jenner "Mümkün olsa Audrey Hepburn'ü canlandırmak isterim. Ona benzediğimi biliyorum" dedi.

JULİA ROBERTS YAKALANDI

Hollywood'un önemli aktrislerinden Julia Roberts, geçtiğimiz gün Malibu'da Richard Lovett ile dudak dudağa görüntülendi. 49 yaşındaki oyuncunun öpüştüğü Lovett'ın bir ajansın yöneticisi olduğu ve uzun yıllardır ikilinin beraber çalıştığı ortaya çıktı.
Beraber yemek yedikten sonra ayrılan çiftin yeni bir proje üzerinde çalıştıkları söyleniyor.

BRİT ÖDÜLLERİ'NİN ADAYLARI AÇIKLANDI

Bu yıl 40. kez verilecek olan Brit Ödülleri, İngiltere'nin başkenti Londra'da sahiplerini bulacak. o2 Arena'da 22 Şubat'ta gerçekleşecek ödül töreninde yer alan adaylar arasında Rihanna, Coldplay, Zayn Malik, Radiohead, Drake ve Bruno Mars gibi birbirinden önemli isimler bulunuyor

OCEAN'S 8 KADROSUNDA SÜRPRİZ İSİM​

Ocean's 8 kadrosunda sürpriz isim Ocean's 11 serisinin kadın versiyonu olan Ocean's 8 filminin sansasyonel kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Deadline'ın haberine göre, Amerika'da 'The Late Late Show with James Corden' programı ile tüm dünyada hayran kitlesi oluşturan James Corden Ocean's 8'de konuk oyuncu olarak yer alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA