• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.01.2017, 00:00

Yeni dövmeleri ortaya çıktı

'ÜNLÜLERİN dövmecisi' olarak bilinen Amerikalı dövme sanatçısı Jon Boy, ünlü model Bella Hadid'in yaptırdığı yeni dövmeleri Instagramda paylaştı. Geçtiğimiz pazar günü ayak bileklerine siyah ve beyaz birer melek kanadı yaptıran genç model, Jon Boy'un dövmelerini Instagram'da paylaşmasına da izin verdi. Anne Jenner'a 36'lık damat

Anne Jenner'a 36'lık damat

KARDASHİAN ve Jenner klanlarının annesi olarak tanınan Kris Jenner, birlikte olduğu 36 yaşındaki sevgilisi Corey Gamble ile evlilik kararı aldığı öğrenildi. Çiftin evliliğine yakın dostları sıcak bakarken, Gamble'ın kendinden yaşça büyük olan Jenner ile para için evlendiği dedikoduları da konuşulmakta. Radaronline'ın haberine göre çiftin evlilik antlaşması yapmaya karar verdikleri söyleniyor.

Nicole Kidman'dan Trump'a destek

GEÇTİĞİMİZ günlerde Donald Trump için destek çağrısında bulunan Nicole Kidman'a sosyal medyadan ağır eleştiriler gelmişti. Access Hollywood sitesine konuşan 49 yaşındaki oyuncu "Sadece Trump'ın resmi olarak seçildiğini ve artık bunu kabullenip başkan olarak kendisini desteklememiz gerektiğini söyledim. Çünkü ülkenin üzerine oturduğu temel budur" dedi.

David Guetta, Nicki Minaj'dan vazgeçemiyor

DÜNYACA ünlü Fransız DJ David Guetta, daha önce bir çok projede çalıştığı Nicki Minaj ile tekrar stüdyoya gireceğini açıkladı.
Guetta dördüncü kez çalışacağı Nicki Minaj için "Gerçekten harika biri olduğunu düşünüyorum. Epey ses getirecek bir kayıt üzerine çalışıyoruz. Nicki'nin şarkıyı söyleşinden herkes çok etkilenecek" dedi.

Hollywood'da da cinsiyetçilik var

OSCAR ödüllü Natalie Portman, Hollywood'ta kadın oyuncuların erkeklerden daha az ücret aldığını söyledi. Marie Claire dergisine konuşan güzel oyuncu "Bağlanmak Yok filminde Ashton Kutcher benden 3 kat fazla replik kullandığı için benim 3 katım ücret aldı. Kazandığımız ücretler yüksek olduğu için şikayetçi değilim ama her sektörde bu böyle, erkekler kadınlardan daha çok kazanıyor" diyerek bu konudaki rahatsızlığını dile getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA