• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.01.2017, 00:00

RUS MİLYARDER PARA SAÇTI

Rusya'nın en zengin iş adamlarından biri olan Valery Kogan 19 yaşındaki torununun düğünü için Londra'da Landmark Hotel'i kapattı.
Düğünün sürprizi ise Amerikalı şarkıcı Mariah Carey ve İngiliz şarkıcı Elton John'un sahne alması oldu. İki sanatçıya ödenen toplam ücretin 16 milyon TL olduğu öğrenildi.

ISABELLE HUPPERT'E BİR ÖDÜL DAHA

Bu sene Gotham Bağımsız Film Ödülleri ve Altın Küre Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Fransız aktrist Isabelle Huppert, ödül kolleksiyonuna UniFrance (Fransız Film Ödülü) ödülünü de ekledi.
Geçtiğimiz gün düzenlenen gecede ödülünü alan güzel oyuncuya sinema dünyasından birçok tebrik mesajı geldi.

TRUMP KENDİ KIZINI KARIŞTIRDI

Amerikan Başkanı Donald Trump, Twitter'da yazdığı tweetine kızı Ivanka Trump'ı etiketlemek isterken İngiltere'de yaşayan Ivanka Majic isimli kullanıcıyı etiketleyince sosyal medyada alay konusu oldu. BBC'nin ulaştığı Ivanka Majic ise, sabah erken saatlerde basın kuruluşlarının telefonlarıyla uyandıklarını söyledi.

ARİANA GRANDE VE JOHN LEGEND İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz aylarda Şarkını Söyle adlı animasyon filminin müzikleri için stüdyoya giren ve 'Faith' adlı parçayı seslendiren Ariana Grande, bu kez Güzel ve Çirkin filminin müzikleri için John Legend ile beraber çalışacak. Genç şarkıcının sinema sektörü için yaptığı çalışmalar olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA