• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.02.2017, 00:00

OSCAR ADAYLARI BIR ARAYA GELDI

Her sene Oscar ödülleri öncesi gerçekleşen yemekte bu senenin adayları bir araya geldi. Klasikleşen toplu fotoğraf çekiminde 167 kişi tek karede toplandı. 89. Oscar Ödülleri, Sinema Sanatları ve Bilim Akademisi tarafından 26 Şubat'ta verilecek.

KOURTNEY KARDASHIAN'IN GAZABI

Çalkantılı bir evlilik yaşayan Kourtney Kardashian ve Scott Disick çifti ipleri tamamen kopardı. Disick'in Miami dönüşünde eve alınmadığını söyleyen çifte yakın kaynaklar, Kourtney'in kesin kararını verdiğini belirttiler. Hafta sonundan bu yana eve giremeyen Disick'in çocuklarını bile göremediği söylendi.

MARK LANEGAN BAND'TEN YENİ ALBÜM

Amerikalı müzisyen Mark Lanegan, 'Garegoyle' ismiyle çıkacak yeni albümünden 'Nocturne' adlı parçasını yayınladı. 10 parçadan oluşan projeye konuk olan sanatçılar arasında Josh Homme, Greg Dulli ve Duke Garwood gibi önemli isimler bulunuyor.

KYLIE'LERİN SAVAŞI AMERİKALI

Televizyon yıldızı Kylie Jenner ile Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue marka savaşına girdi. Kylie Jenner'ın kendi ürünleri için 'Kylie' isminin marka ve tasdik hakları talebini, Kylie Minogue'un avukatları engelledi. Böyle bir hak gaspının Kylie Minogue'un markasının zarar görmesine neden olacağını açıklayan avukatlar, Jenner'a büyük darbe vurmuş oldu. Jenner'ın yeni stratejisinin ne olacağı merakla bekleniyor.

TAYLOR SWİFT'TEN KÖTÜ HABER

Country müziğin en başarılı sanatçılarından biri olarak kabul edilen Taylor Swift, DirectTV'nin Super Bowl partisinde sahne aldı. Güzel şarkıcı performansıyla izleyenleri yine kendine hayran bırakırken, hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Bu sene vereceği tek konserin bu olduğunu söyleyen Swift, neden başka konser vermeyeceğini açıklamadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA