• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2017, 00:00
59. Grammy gecesine “Yılın Albümü” ve “Yılın Şarkısı” ödülleri dahil 5 ödülle Adele damgasını vurdu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy'de kazananlar belli oldu. 59. Grammy gecesine "Yılın Albümü" ve "Yılın Şarkısı" ödülleri dahil 5 ödülle Adele damgasını vurdu. Grammy adayları açıklandığında ödüller için en büyük çekişmenin Adele ve Beyonce arasında yaşanması bekleniyordu. Beyonce, geceden iki ödülle döndü. Geçtiğimiz yıl 10 Ocak'ta, son albümü olan Blackstar'ı çıkarttıktan ve 69. doğumgününden iki gün sonra hayatını kaybeden David Bowie de, Grammy'de iki ödül kazandı.

BAFTA ÖDÜLLERİ

Oscar'ın habercisi olarak görülen İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu. Aşıklar Şehri bir kez daha 5 dalda aldığı ödülleri ile bir ödül töreninin yıldızı olurken, Yaşamın Kıyısında ise 2 dalda ödülün sahibi oldu. Yükselen Yıldız dalında yarışan genç isimler arasından kazanan ise yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland oldu.dağıtıldı.

BAŞROLDE EVA GREEN VE GEMMA

THE Guardian'ın haberine göre Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminden aşina olduğumuz Eva Green ve Tüm Sırların Sahibi Kız filminde yer alan Gemma Arterton'un başrolünde yer alacağı yeni film Virginia Woolf'un biyografik yapımı olacak. Vita & Virginia filmi Bloomsbury Group yazarları Virginia Woolf (Eva Green) ve yazar Vita Sackville- West (Gemma Arterton)'ı merkezine alarak, onların 1992 yılında başlayan ve on yıldan fazla süren ilişkilerini anlatacak.


SCARLETT JOHANSSON AIDS HAKKINDA KONUŞTU

Dünyayı AIDS konusunda bilinçlendirmeyi ilke edinen amFAR'ın geleneksel galası New York'taki Cipriani Restoran'da yapıldı. AmfAR yöneticilerinden Kenneth Cole'un AIDS hakkındaki konuşması ile başlayan gece Mark Ruffalo ve Scarlett Johansson'ın konuşmasıyla devam etti.
Sahneye çıkan Johansson, Mark'a teşekkür ettikten sonra annesinin 1993 yılında AIDS'ten ölen en yakın arkadaşı ile ilgili bir hikaye anlattı ve ardından ödülünü AIDS ile savaşanlara adadı.


KANYE WEST ŞAŞIRTTI

Yaşadığı psikolojik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Kanye West son haliyle görenleri şaşırttı. Hastaneden taburcu olduktan sonra eşi Kim Kardashian ile de boşanma noktasına gelen ünlü rapçi aldığı kilolar ve yeni saç imajı yüzünden tanınmaz hale geldi. Hayranları tarafından New York'ta görüntülenen rapçinin fotoğrafları sosyal medyaya düşer düşmez gündeme oturdu. Genel kanı Kanye'nin yeniden depresyona girdiği yönünde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA