• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2017, 00:00

​KİM'E GÜL VE MÜCEVHER

Ünlü rapçi Kanye West ve Kim Kardashian Sevgililer Günü'nde akşam yemeği için New York'taki Carbone adlı İtalyan restaurantını seçti. Boşanma dedikodularıyla uğraşan ikilinin oldukça mutlu göründüğü gecede Kanye West'in son zamanlardaki depresif görüntüsünden uzak olduğu görüldü. EOnline'nın haberine göre ünlü rapçi Sevgililer Günü hediyesi olarak eşi Kim Kardashian'a yüzlerce gül ve mücevherler hediye etti. Mekandan ayrılan çift geceye bir gece kulübünde devam etti.

SOPHİE TURNER YOĞUN TEMPODA

GAME of Thrones dizisindeki Sansa karakterine hayat veren güzel oyuncu Sophie Turner, HeyUGuys'a verdiği röportajda yeni projelerinden bahsetti. Dizinin 7. sezonunun çekimlerini bitirdiklerini, X- Men filmine başlamadan önce birkaç filmde daha oynayacağını açıklayan güzel oyuncu son olarak takvimde dizinin 8. sezonunu çekeceklerini söyledi.

SELENA, JUSTİN'İ KISKANDIRACAK

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ve eski sevgilisi Selena Gomez'in birbirlerini hala unutamadıkları birçok kez yazılıp çizildi. Bir süredir başarılı rapçi The Weeknd ile birlikte olan Gomez için son çıkan söylentiler ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Selena Gomez'in, eski sevgilisi Justin Bieber'ı kıskandırmak ve kendisinden intikam almak için The Weeknd ile ilişkiye başladığı söylentisi bu üçlünün canını sıkacak.

NAOMİ'DEN SURİYE PAYLAŞIMI

SEVGİLİLER günü nedeniyle ünlüler sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan ederken süpermodel Naomi Campbell "Bu yıl benim sevgilim Suriye" yazan bir fotoğraf paylaştı. Campbell'in Suriye'ye destek veren bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

DÜŞES BEĞENİLMEDİ

GEÇTİĞİMİZ pazar gecesi Londra'da düzenlenen 70. BAFTA Ödülleri'ne katılan Cambridge Düşesi Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte kameralara bol bol poz verdi. Her zamanki gülümsemesiyle kırmızı halıdan geçen Düşes, son haliyle eleştirilere de konu oldu. Omuzları açık bir elbise ve elmas küpeler tercih eden Middleton'un bu tarzı bile kırılgan ve sıska görünmesini engelleyemedi olarak yorumlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA