• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2017, 00:00

EMİLY RATAJKOWSKİ FİRST LADY'Yİ SAVUNDU

VİCTORİA'S Secret'ın ünlü modeli Emily Ratajkowski, First Lady Melania Trump'ı savundu. 25 yaşındaki ABD'li model, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "New York Times'dan bir gazeteci bana 'Melania bir fahişe' dedi. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun böyle bir şey söylemek çok acımasızca" yazdı.

YANLIŞ PİSTE İNDİ FACİADAN DÖNDÜ

HOLLYWOOD'UN ünlü oyuncusu Harrison Ford, pilotluğunu üstlendiği özel uçağıyla yanlış piste inince yolcu uçağıyla çarpışma tehlikesi geçirdi. Ford hakkında havacılık idaresi tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucuna göre Ford'a basit bir uyarı mektubundan pilot ehliyetinin askıya alınmasına kadar farklı cezalar verilebilir. Harrison Ford daha önce de uçakla bir dizi kaza olayına karıştı. Ford, uçak kullanmaya 1960'lı yıllarda başladı.


IRİNA SHAYK'IN KARNI BURNUNDA

ÜNLÜ Rus model Irina Shayk ile sevgilisi Bradley Cooper, California'daki Venice Plajı'nda görüntülendi. Tepeden tırnağa siyahlar giyinen Shayk'ın karnının iyice belirginleştiği dikkatlerden kaçmadı. Kumsalda yürüyüş yapan Shayk ve Cooper, bir süre kumların üzerinde oturup dinlendi. Daha sonra Irina Shayk, sevgilisinin yardımıyla yeniden ayağa kalktı ve yürüyüşlerine devam ettiler.

MEGAN FOXİLK KEZ OĞLUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

MEGAN Fox, altı aylık oğlu Journey ile birlikte ilk kez görüntülendi. Son olarak Ninja Kaplumbagalar: Gölgelerin İçinden filminde rol alan ancak son dönemde oyunculuğundan çok hamileliğiyle gündeme gelen Megan Fox oğluyla alışverişte görüntülendi. 2 çocuğunun babası Brian Austin Green'den ayrılmak üzereyken 3. kez anne olacağını öğrenen ve ilişkisini devam ettirme kararı alan Megan Fox oğlunu 'anne kucağı'nda taşıdı.

'ÇOK ACI VE IZDIRAP ÇEKTİM'

DENİZ Gamze Ergüven'in çekimleri devam eden filmi Kings'in başrol oyuncusu Halle Berry, üçüncü eşinden boşandıktan sonra yaşadıklarını anlattı. Daha önce üç kez evlenip boşanan Halle Berry, yaşadıklarından pişman olduğunu belirtti. Entertainment Tonight'a konuşan 50 yaşındaki aktris, çok acı ve ızdırap çektiğini belirterek, "Peri masallarının tam tersi gibiyim. Çok büyük beklentilerin ardından, devasa hayal kırıklıkları yaşadım. Sürekli suçlu ve sorumlu hissettim" diye konuştu.

DÖVMENİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

LADY Gaga, Grammy gecesine yeni dövmesiyle damga vurdu. Gaga'nın, 2017 Grammy Ödülleri'nde Metallica ile gerçekleştirdiği performansı öncesinde yeni dövmesini Instagram hesabından paylaştı. Gaga, Metallica performansı şerefine sırtına güve dövmesi yaptırdı. Gaga'nın güve dövmesinin simgesi de Metallica'nın Moth Into Flame şarkısından geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA