• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.02.2017, 00:00

ROGER WATERS'TAN YENİ ALBÜM

Roger Waters'ın bir süredir Radiohead prodüktörü Nigel Godrich eşliğinde yeni bir albüm hazırlığında olduğu konuşuluyordu. bantmag'in haberine göre "Is This the Life We Really Want?" ismini taşıyan yeni Roger Waters albümü, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.
12 şarkıdan oluşacak albüm, efsanevi müzisyenin 1992 yılından bu yana yayınladığı ilk solo albüm olacak. 26 Mayıs'ta ABD turnesine başlayacak olan Roger Waters'ın yeni albümünün de bahar ayları bitmeden yayınlanması bekleniyor.

SELENA VE THE WEEKND NİŞANLANMAYI DÜŞÜNMÜYOR

ilişkilerinin başlamasının üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen Selena Gomez ve The Weeknd için nişanlanıyorlar haberleri çıkmaya başlamıştı.
Fakat yakın tarihte böyle bir şey olmayacağını HollywoodLife.com ortaya çıkardı. Çifte yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre genç aşıkların aklında sadece beraber vakit geçirmek olduğu öğrenildi.

JARED LETO YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURUYOR

Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminde rolü az da olsa kendini sevdiren yeni nesil Joker'imiz bu kez yönetmen koltuğuna oturuyor.
The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre ünlü oyuncu ilk kez "77" filmi ile yönetmenlik deneyimini yaşayacak. 25 yıllık kariyerinde hiç yönetmenlik yapmamış olan Leto'nun ilk projesi, James Ellroy'un senaryosunu temel alacak. Ellroy'un 20 yıla yakın zaman önce yazdığı senaryo, bir türlü hayata geçirilememiş ve rafta beklemişti.

SOKAKTA DA ŞIK

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren Emily Ratajkowski, sokakları adeta podyuma çevirdi. Dünyaca ünlü oyuncu ve model Emily Ratajkowski, önceki gün New York'taki SoHo bölgesinde baştan ayağa şık kıyafetiyle objektiflere takıldı. 25 yaşındaki güzelin, omuzlarını açıkta bırakarak yürümesi dikkati çekti.

RIHANNA ELVIS'İN REKORUNU KIRDI

Başarılı şarkıcı Rihanna rekorlarına bir yenisini daha ekledi.
Son çıkardığı ANTI isimli albümünde yer alan şarkılarıyla büyük bir başarı elde eden 28 yaşındaki yıldız tüm zamanların en fazla satış yapan solo sanatçısı oldu. Şuana kadar 213.2 milyon albüm ve single satan Rihanna, efsanevi şarkıcı Elvis Presley'in 211.5 milyonluk rekorunu kırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA