• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.02.2017, 00:00

MELANKOLİK PRENSES GERİ DÖNDÜ

Müzik dünyasının melankolik şarkılarına imza atan Lana Del Rey, uzun bir aranın ardından yeni bir single ile geri döndü. Adı henüz açıklanmayan dördüncü albümünden Love adlı parçayı dijital müzik platformları üzerinden yayınlayan başarılı müzisyen, Rich Lee tarafından çekilecek klibin de müjdesini verdi. 60'ların müziğiyle harmanlanan 'Love' sanatçıyı özleyenler tarafından oldukça beğenildi.

ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Brad Pitt ile boşanma sürecine girdiğinden bu yana basından uzak yaşayan Angelina Jolie uzun bir aradan sonra ilk kez mesleki bir etkinlikte görüldü. First They Killed My Father adlı yeni filminin Kamboçya'daki galasına katılan ünlü oyuncuyu çocukları da yalnız bırakmadı.
6 çocuğunun da annelerinin yanında bulunduğu galada, Brad Pitt'ten olan kızı Shiloh'un takım elbise giymesi dikkat çekti.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Önümüzdeki ay sinemalarda gösterime girecek olan Song To Song adlı filmin tanıtımları dönmeye başladı. Oyuncu kadrosuyla beklentiyi zirveye taşıyan filmin başrollerinde Ryan Gosling, Michael Fassbender, Rooney Mara ve Natalie Portman bulunuyor. Müzik ve drama türünde olacak filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Terrence Malick üstleniyor. Heyecanı artıran bir diğer konu ise, konuk oyuncu kısmında birbirinden ünlü isimlerin yer alacak olması.

CANDICE'İN KÜÇÜK ADAMI

Victoria's Secret'in baş meleklerinden biri olan Candice Swanepoel Instagram'da yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medyada adından söz ettiriyor. Ünlü manken 6 aylık oğlu Anaca ile selfie'sini sosyal medyada paylaşınca yine gündem oldu. Oğlunun kollarını kaslı bulan takipçiler 'küçük adam' benzetmeleri yaptılar.

PARIS HILTON YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ve Amerikalı aktör Chris Zylka birlikte verdikleri poz ile beraber olduklarını herkese ilan etti. The Leftlovers'daki rolü ile kendisine ciddi bir hayran kitlesi yaratan Zylka ve magazin dünyasından uzaklaşıp iş hayatına yönelen Hilton'un birlikteliği Twiter'da da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA