• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Meleklerin Tek Şartı Türk Fotoğrafçı ÇAĞRI ZORER

Meleklerin Tek Şartı Türk Fotoğrafçı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2017, 00:00

Dünyaca ünlü modellerin ve sanatçıların fotoğrafçısı olarak bilinen Türk fotoğrafçı Mert Alaş, ünlülerin vazgeçilmezi oldu. Irina Shayk ve Madonna ile yakın dostluğu olan Alaş için diğer ünlü modeller de yaptıkları çekim sözleşmelerine Mert Alaş şartı koymaya başladı. Firmaların katalog çekimleri için teklif götürdükleri ünlü modeller Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Irina Shayk ve Lily Aldridge gibi isimlerin çalışmak istedikleri isim için Mert Alaş'ı şart koşmaları ünlü fotoğrafçının en çok aranan isim olmasına neden oldu.

Amy Adams organik besleniyor

Yılın ses getiren filmlerinden Arrival ve Nocturnal Animals'taki performansıyla büyük beğeni toplayan güzel aktris Amy Adams, Los Angeles'ta market alışverişi sırasında görüntülendi. Başarılı oyuncu aldığı organik sebzeler ile sağlıklı beslendiğini gösterdi.

Jessica Stroup büyüledi

Amerikal ı oyuncu Jessica Stroup, Netflix'in yeni dizisi Iron Fist'in prömiyerinde güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. New York'ta düzenlenen gecede dizinin diğer oyuncularıyla birlikte kameralar karşısına geçen güzel oyuncu "Harika bir iş çıkardık, umarım izleyenler de bizim kadar keyif alır" dedi. 30 yaşındaki Stroup, dizide Joy Meachum karakterini canlandırıyor.

Rihanna sinemayı sevdi

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna, Silence'ta oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Adam Driver ile kamera karşısına geçecek. Anette filminde, opera şarkıcısı olan eşi öldükten sonra çocuğuna bakmak için çabalayan bir stand-up komedyeninin hikayesi anlatılacak. Rihanna'nın bu üçüncü uzun metraj filmi olacak

Büyük aşkın meyvesi kendini kaybetti

Hollywood'un efsanevi aşklarından biri olan Alec Baldwin ve Kim Basinger aşkının meyvesi olan Ireland Baldwin, Los Angeles'te katıldığı bir davette alkolü fazla kaçırınca kendini kaybetti. 21 yaşındaki model, kuzeni Hailey Baldwin'in yardımıyla yürüdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA