• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jennifer buzları eritiyor ÇAĞRI ZORER

Jennifer buzları eritiyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.03.2017, 00:00

Yönetmen sevgilisi Darren Aronofsky tarafından çocukça hareketleri yüzünden terk edilen ve daha sonra birçok kez ayrılıp birleşen Oscar ödüllü Jennifer Lawrence, geçtiğimiz hafta sonu Aronofsky ile Manhattan'da görüntülendi.
Dargın çift, bir Hint restoranında yemek yedikten sonra vizyona giren Güzel ve Çirkin filmini izledi. İkilinin oldukça yakın göründükleri kareler aralarındaki sorunları aştıkları yönünde yorumlandı.
ENews'in haberine göre, çiftin göründüğünden daha iyi anlaştıkları ve oldukça mutlu oldukları öğrenildi.

Güneşin tadını çıkardı

Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey Malibu'da görüntülendi. 31 yaşındaki güzel şarkıcı girdiği markette kahvesini yudumlayarak gezindi ve portakal alıp çıktı.

Ed Sheeran rekor kırdı

3 Mart'ta yeni albümünü yayınlayan İngiliz sanatçı Ed Sheeran, Britanya'da bir haftalık satış performansıyla birçok rekoru altüst etti. İngiliz şarkıcının üçüncü stüdyo albümü bir haftada 672 binlik satış rakamına ulaştı. İngiliz şarkıcının bağlı olduğu müzik şirketi, bu sonuçlarla birlikte son 20 yılın en hızlı satan plağı unvanının da Sheeran'a geçtiğini vurguladı.
Albümün çıkış şarkısı Shape of You Ocak ayında müzikseverlerle buluşmuştu.

Bebek hazırlıkları başladı

İngiliz model ve oyuncu Rosie Huntington- Whiteley şubat ayında nişanlısı Jason Statham ile bebek beklediklerini açıklamışlardı. 6 yıldır birlikte olan çift, bebeğin doğumuna kadar bütün dikkatlerini doğum öncesi ve sonrası hazırlıklarına vereceklerini açıkladılar. Çiftin bebeklerine kavuşmak için sabırsızlandıklarını açıklayan yakın arkadaşları, şimdiden çocuk odasını hazırladıklarını ve birbirlerine çok aşık olduklarını söyledi. Ünlü mankenin gebelik boyunca kardiyo, yoga ve pilates gibi aktivitelere devam edeceği, ayrıca her akşam Jason Statham ile yürüyüşe çıktıkları öğrenildi.

Donald Trump 9. kez dede oluyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın 33 yaşındaki oğlu Eric Trump ve Lara Trump ilk bebeklerini beklediklerini açıkladılar. Doğumun Eylül ayında gerçekleşeceğini açıklayan Lara Trump, "Hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım çünkü sürekli aktif ve ağır bir tempoya sahibim.
Hamileliğin beni engelleyeceğini düşünüyordum ama şimdi çok iyi hissediyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA