• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cannes Festivali Belluci’ye emanet ÇAĞRI ZORER

Cannes Festivali Belluci’ye emanet

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.03.2017, 00:00

İtalyan aktris Monica Belluci, geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile dünyanın en prestijli film festivallerinden 70. Cannes Film Festivali'ni sunacağı duyuruldu. 52 yaşındaki güzel aktris, Mayıs ayında festivalin açılış ve kapanış törenlerine başkanlık yapacak. L'ultimo capodanno filmi ile Golden Globe En İyi Aktris ödülü sahibi olan güzel oyuncu 2006 yılında Cannes jürisinde yer almış 2003 yılında da törende görev yapmıştı.

Sahnede değil mahallede

Britne y Spears Los Angeles'taki mahallesinde görüntülendi. Ev haliyle sokağa çıkan başarılı şarkıcının telaşlı ve gergin hali şaşırttı.

Aradığı aşkı buldu

Amerikal ı oyuncu Elizabeth Olsen sonunda aradığı aşkı buldu. 28 yaşındaki güzel oyuncu, Amerikalı müzisyen ve söz yazarı Robbie Arnett ile kol kola görüntülendi.
Şubat ayının başında Meksika tatilinde tanışan çift New York'a döndükten sonra da iletişimi koparmayıp görüşmeye devam ettiler.
ENews'e konuşan çifte yakın kaynaklar, Olsen'in çok hızlı ilerlemek istemediğini ama birbirlerine aşık olduklarını açıkladı.

Bella podyumdan inmiş gibi

Bella Hadid New York'ta görüntülendi. Ünlü manken sokakta da podyumdakini aratmayan zarafetiyle dikkatleri çekti.

ikinci bebeğini kucağına aldı

Haziran ayında vizyona girecek olan Wonder Woman filminin başrolü Gal Gadot, ikinci kez anne oldu.
Alma adında 5 yaşında bir kızı olan Gadot, ikinci kızına Maya adını verdi. Güzel oyuncu, hastane çıkışında ailece çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada "Artık dört kişiyiz.
Maya burada, çok mutluyum. Hayatımdaki mükemmellikler için minnettarım" notuyla paylaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA