• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sabaha kadar eğlendiler ÇAĞRI ZORER

Sabaha kadar eğlendiler

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.03.2017, 00:00

Alman aktris Diane Kruger ve Walking Dead dizisinin fenomen oyuncusu Norman Reedus, New York'ta sabaha kadar dolaştı. Reedus'un evinden çıkıp yürüyerek bir mekana giden çift, gece boyunca birçok farklı mekanda eğlendi.
Aşıklar daha sonra New York sokaklarında uzun süre dolaştı. Karşılaştıkları insanlarla bol bol sohbet eden sempatik ikili, gece boyunca kahkaha atarak ne kadar mutlu olduklarını kanıtladıl

Gönlünü prensese kaptırdı

Tom Cruise, 5 yıl önce Katie Holmes ile boşanmış ve aşk hayatına uzun bir ara vermişti.
Yakışıklı aktörün adı Crown dizisinde Prenses Margaret'i oynayan güzel oyuncu Vanessa Kirby ile anılmaya başladı. Hollywood dedikodularına göre, Tom Cruise'un, İngiliz aktris Kirby ile tanıştığında çok etkilendiği ve ciddi bir ilişkiye başladıkları konuşulmakta.

Minik Michael annesine eşlik etti

American Idol yarışmasının 4. sezon şampiyonu Carrie Underwood'un son paylaşımı izleyenleri güldürdü. Evde yoga yaparken Underwood'a 2 yaşındaki oğlu Michael'ın eşlik etmesi eğlenceli görüntülerin ortaya çıkardı.
Sportif yönünü sosyal medyada sık sık paylaşıyor.

İki ünlü güzelin dostluğu

Çek Cumhuriyeti'nin dünya podyumlarına kazandırdığı Daniela Pestova ve Karolina Kurkova ülkelerinde gerçekleşen moda haftasında hiç ayrılmadılar. Prag'ta düzenlenen defilede beraber görüntülenen güzel mankenler hayranlıkla izlendi.
46 yaşındaki Pestova, kendisinden 13 yaş küçük olan Victoria's Secret meleği Kurkova'nın yanında formundan hiç bir şey kaybetmediği görüldü.

Charlize ve Seth ortaklığı

50/50 ve Warm Bodies filmleriyle kendi hayran kitlesini oluşturan Amerikalı yönetmen Jonathan Levine, yeni komedi filmi için Oscar ödüllü Charlize Theron ve Seth Rogen'ı bir araya getiriyor. Senaryosunu ünlü komedi yazarı Dan Sterling kaleme aldığı Flarsky adlı filmde, talihsiz ve işsiz bir gazetecinin (Rogen) Dünya'daki en güçlü ve ulaşılamaz kişilerden biri haline gelen bir kadın (Theron) ile bağlantı kurmaya çalışması mizahi bir dille anlatılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA