• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cannes’a Monica Belluci damgası ÇAĞRI ZORER

Cannes’a Monica Belluci damgası

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.05.2017, 00:00

Merakla beklenen 70. Cannes Film Festivali geçtiğimiz gece Fransa'da görkemli bir açılış töreniyle başladı.
Palais des Festivals et des Congres'te 'İsmail'in Hayaletleri' adlı filmle açılışı yapılan festivalin sunuculuğunu Monica Belluci yaptı.
Festivalin en unutulmaz anı, güzel aktrisin Fransız komedyen Alex Lutz ile yaptığı şov oldu. Sahne şovlarının izleyenleri mest ettiği gecede Blanca Li'nin dans gösterisi büyük alkış aldı. Li'nin dansına Benjamin Biolay ve Louane, şarkılarıyla eşlik etti.

Kırmızı halı geçişi

Festivallerin olmazsa olmazı kırmızı halı geçişi de şıklık yarışına sahne oldu. Sinema, müzik ve moda dünyasından birçok ünlü isim kırmızı halı pozlarıyla izleyenleri hayran bıraktı.
Gecenin en çok beğenilen isimleri model Bella Hadid ve Amerikalı aktris Julianne Moore oldu. Festivalin sunuculuğunu üstlenen Monica Belluci'nin Dior imzalı elbisesi de eleştirmenlerden tam not aldı.

Yılmaz Güney ve Fatih Akın

28 Mayıs'a kadar sürecek olan festivalde bu sene 19 film yarışacak. Adaylar arasında Türk yapımı bir film yer almazken Yılmaz Güney'in Altın Palmiyeli 'Yol' filmi festivalde izleyenlerle buluşacak. Ayrıca Fatih Akın'ın 'Solgun' adlı filmi de Altın Palmiye için yarışan filmler arasında yer alacak.

KUZENİNİ CANSIZ BULDU

Hollywood'un başarılı aktrislerinden Rosario Dawson, bir süredir birlikte yaşadığı kuzeni Vanes Ines Vasquez'i evinde bilinci kapalı bir şekilde yerde buldu. Vakit kaybetmeden ambulans çağıran ünlü oyuncu sağlık ekibiyle birlikte Santa Monica hastanesine gitti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Vasquez'in ölüm nedeninin doğal yollardan olduğu açıklandı. Basından saklanan bu olayın bir hafta önce yaşandığı öğrenildi.

Zac Efron katil oluyor

Disney yapımlarıyla ünlenen, genellikle komedilerde görmeye alıştığımız yakışıklı oyuncu Zac Efron, bu kez oldukça karanlık bir karaktere bürünüyor. Sahil Güvenlik filminde ukala bir cankurtaranı oynayan ünlü yıldız, 1989'da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy'i canlandıracak."Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" adını taşıyacak olan korku-gerilim filminde ünlü seri katili canlandırmak için anlaşan Efron, yeni filminin çekimlerine 9 Ekim'de başlayacak.

Efsanevi rock yıldızı hayatını kaybetti

Amerikalı efsanevi rock yıldızı Chris Cornell, Çarşamba gecesi hayatını kaybetti. Ünlü yıldızın temsilcisi Brian Bumberry, Associated Press haber ajansına yaptığı açıklamada "Chris'i Çarşamba gecesi Detroit'te kaybettik. Hepimiz için ani ve beklenmedik bir olay" dedi. Ölüm haberiyle dünyada şok etkisi yaratan 52 yaşındaki ünlü müzisyenin dün Rock the Range adlı festival kapsamında Columbus'ta sahneye çıkması bekleniyordu.
Soundgarden ve Audioslave gruplarıyla büyük bir hayran kitlesine kavuşan Cornell'in ölüm nedeni açıklanmadı.

Arkadaş kalmaya karar verdiler

Snatched filmiyle izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Amerikalı komedyen Amy Schumer uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ben Hanisch ile ayrılık kararı aldı.
Schumer'in basın temsilcisi yaptığı açıklamada "Amy ve Ben ilişkileri hakkında yaptıkları uzun süren konuşmalar sonunda ayrılık kararı aldı. İkisi de medeni bir şekilde davranarak arkadaş olarak kalmaya karar verdiler" dedi.
İkilinin Ocak ayından bu yana beraber görüntülenmemeleri ilişkilerinin iyi gitmediği söylentilerine neden olmuştu.

Yıldızlarla geliyor

2007'de çıkardığı ilk albümünden bu yana müzik dünyasını kasıp kavuran İskoç DJ Calvin Harris yeni albüm yapma kararı aldı. Başarılı müzisyen daha önce "Albümlerle işim bitti, bundan sonra sadece single yapacağım" açıklamasıyla sevenlerini üzmüştü.
Harris'in bu kararından vazgeçtiği ve birbirinden önemli 20 sanatçıyla birlikte stüdyoya gireceği öğrenildi.
Albümde Calvin Harris'e eşlik edecek isimler arasında Katy Perry, Nicki Minaj, Pharrell Williams ve Ariana Grande gibi yıldızlar bulunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA