• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ünlülerden terör saldırsına tepki yağdı ÇAĞRI ZORER

Ünlülerden terör saldırsına tepki yağdı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.05.2017, 00:00

İngiltere'nin kuzeyinde bulunan Manchester Arena'da, Amerikalı şarkıcı Ariana Grande'nin konseri sonrası yapılan terör saldırısına ünlüler sessiz kalmadı. Ölü ve yaralıların olduğu olay sonrası pek çok ünlü isim duygularını sosyal medya üzerinden paylaştı.
Ariana Grande konser sonrası yaptığı açıklamada "Kırıldım. Kalbimin ortasından. Çok çok üzgünüm. Kelime bulamıyorum" ifadelerini kullandı.
Justin Timberlake, Jennifer Lopez ve Selena Gomez ortak bir mesaj yayınlayarak "Düşüncelerim, dualarım ve tüm kalbim bu akşam Manchester'la" mesajı yayınlayarak olaydan etkilenen insanlara destek oldular.

Galanın yıldızları

70. Cannes Film Festivali'nde 'How to Talk to Girls at Parties' filminin galasına katılan Nicole Kidman, Elle Fanning ve Kimberley Garner şıklıkları ve verdikleri samimi pozlarla görenleri hayran bıraktılar.
49 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Kidman, 'How to Talk to Girls at Parties' filminin galasında baştan aşağı gümüş işlemeli elbisesiyle göz doldururken 19 yaşındaki ABD'li oyuncu Elle Fanning de yeşil tül elbisesiyle dikkat çekti.
Galanın bir başka dikkat çeken ismi de Kimberley Garner oldu. 27 yaşındaki İngiliz tasarımcı ve oyuncu, lila rengi, gümüş işlemeli elbisesiyle şıklık yarışına ortak oldu.

Amber Heard geri döndü

Johnny Depp ile fırtınalı bir boşanma süreci geçiren Amerikalı aktris Amber Heard uzun bir aradan sonra beyazperdedeki performansıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor. Çizgi roman kahramanı Aquaman filminde yer alan güzel oyuncu, kraliçe Mera karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. Filmin çekimleri devam ederken yapım şirketinden yayınlanan bir kare Heard takipçilerinin yoğun ilgisine neden oldu. Amber Heard'ün güzelliğiyle filme damga vuracağı şimdiden belli oldu.

Drake rekor kırdı

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden Billboard Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Geceden 13 ödülle ayrılan Drake, daha önce 12 ödül alan Adele'in rekorunu kırdı. Drake En İyi Sanatçı, En İyi Erkek Şarkıcı, Top Billboard 100 ve 200 Listesi Şarkıcısı, En İyi Rap Şarkıcısı ve En İyi Rap Konseri gibi birçok ödül kazandı.

"Hamile değilim"

Amerikalı popçu Jessica Simpson hakkında çıkan 'hamile' iddialarına cevap verdi. The Ellen DeGeneres Show'a katılan güzel şarkıcı, DeGeneres'e "Senin şovundayken bunu açıklayayım. Hamile değilim" dedi. İki çocuğu olan Jessica Simpson, "Hamile kalmayı düşünüyor musun?" sorusuna emin bir şekilde "Kesinlikle üçüncü çocuğu düşünmüyorum. İki çocuğum da çok tatlı ve çok mutluyuz" diyerek hamilelik dedikodularını noktalamış oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA