• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘The Rock’ başkan adaylığını ilan etti ÇAĞRI ZORER

‘The Rock’ başkan adaylığını ilan etti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.05.2017, 00:00

Saturday Night Live programına katılan, Hollywood'un "The Rock" lakaplı ünlü oyuncusu Dwayne Johnson, başkanlığa hazırlık çalışmalarını programda yaptığı esprili konuşmalarla başlatmış oldu. 'Hızlı ve Öfkeli' ve 'Sahil Güvenlik' filmlerinin yıldızı, "Geçmişte asla başkanlık için yarışmayı düşünmezdim.
O makam için nitelikli olduğumu düşünmüyordum" dedikten sonra "Üzgünüm ama şimdi fazlasıyla nitelikliyim" diye konuştu. Johnson ayrıca, başkanlık seçimlerinde yardımcısı olmak üzere yarış arkadaşının da Tom Hanks olduğunu açıkladı. TV programının konuklarından olan Hanks de "Gerçek şu ki Amerika'nın bize ihtiyacı var. Hiç kimse bu ikisi dışında bir şeyi kabul etmez: pizza ve biz" esprisiyle izleyenleri güldürdü.

Irana Shayk'ın dönüşü muhteşem oldu

Bradley Cooper'la olan beraberliğinden bir kız bebek dünyaya getiren Irina Shayk, doğum sonrası 70. Cannes Film Festivali'nde ilk kez kırmızı halıya çıktı. 'Hikari' adlı filmin galasına katılan 31 yaşındaki Rus model, Cannes kırmızı halısının en dikkat çeken ismi oldu. Shayk'ın, kısa sürede doğum kilolarının tamamından kurtulduğu görüldü. Ünlü Victoria's Secret modeli, sarı renkteki Atelier Versace tasarımı elbisesi ve Lorraine Schwartz imzalı mücevherleriyle göz doldurdu. Bradley Cooper'ın katılmadığı galaya yalnız gelen Shayk, birbirinden güzel pozlar verdi.

Beklenen klip yayınlandı

Lana Del Rey'in önümüzdeki aylarda çıkacak olan "Lust For Life" albümüne adını veren ve The Weeknd ile düet yaptığı şarkının video klibi yayınlandı. Indie popun karanlık kraliçesi Lana Del Rey, Polydor ve Interscope Records aracılığıyla yayımlanacak olan beşinci stüdyo albümü "Lust For Life"da yer alan aynı isimli şarkı, audio video olarak ilk yayınlandığında, sadece bir kaç gün içinde 15 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşmıştı. Klip yayınlandıktan 24 saat sonra 10 milyon izlenme sayısına yaklaştı. Lana Del Rey, yeni videosunda da vintage tarzından ödün vermiyor.


Obama çifti İtalya'da

Ocak ayında görevini Donald Trump'a bırakan ABD eski Başkanı Barack Obama ile eşi Karayipler'den İtalya'ya geçti. ABD'nin eski başkanı Barack Obama, görevi bıraktıktan sonra eşi Michelle Obama ile birlikte soluğu işadamı Richard Branson'ın Karayipler'deki adasında almıştı. Karayipler'deki uzun tatil sonrası İtalya'ya geçen çifte savaş jetleri eşlik etti. Siena şehrini gezerken görüntülenen çift oldukça keyifli görünüyordu.
Obama'nın görev süresi boyunca ailesi ile yaptığı tatillerin ve resmi gezilerin maliyetinin devlete faturasının 85 milyon dolar olduğunu iddia edilmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA