• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dedikodu olmaktan çıktı ÇAĞRI ZORER

Dedikodu olmaktan çıktı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2017, 00:00

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 11 yaşındaki kızı Shiloh'un ailesinin onayıyla cinsiyet değiştirmek için tedaviye başladığı öne sürüldü. Amerika ve İspanya basınında yer alan haberlere göre kendini erkek olarak hisseden Shiloh'un bu isteğine Angelina Jolie ve Brad Pitt'in saygı gösterdiği ve küçük kızın tedavisi için onay verdiği iddia edildi. Shiloh'un adını da John ya da Peter olarak değiştirmek istediği de iddialar arasında. Yaklaşık iki sene önce Brad Pitt'in, bir televizyon programında kızı Shiloh için 'John' ismiyle seslendiklerini söylemiş olması ve uzun zamandır Shiloh'un erkek kıyafetleri giymesi iddiaların güçlenmesine neden oldu.

Lopez de bekletiyor

JennIfer Lopez, 4 aydır birlikte olduğu eski beyzbolcu Alex Rodriguez ile New York'ta alışverişe çıktı. Beyaz elbise içindeki 47 yaşındaki şarkıcı mağazada alışveriş yaparken, Rodriguez'in dışarıda beklerken sabırsızlanması ve Lopez'e saatini göstermesi dikkat çekti. Lopez'in Blue & Cream adlı mağazada yeni üretilen lüks tasarımlar arasında seçim yaparken zorlandığı ve bu sırada zamanın nasıl geçtiğini anlamadığı yorumları yapıldı.

RIhanna gönlünü kaptırdı

Barbados asıllı şarkıcı Rihanna, Drake ile yaşadığı kısa süreli birlikteliğin ardından ilk kez biriyle görüntülendi.
Daily Mail gazetesinin haberine göre, Rihanna'nın yeni aşkının Toyota'nın varisi Suudi iş adamı Hassan Jameel olduğu ortaya çıktı. Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Toyota'nın varisi Hassan Jameel, Forbes'un en çok kazananlar listesinde yer alırken, net gelirinin 1,5 milyar dolar olduğu biliniyor.
Çifte yakın kaynaklar ikilinin birlikteliğini doğrularken, Rihanna'nın Jameel'e çok aşık olduğunu, ikilinin son günlerde sürekli birlikte olduğunu ve ilişkileriyle ilgili ciddi düşündüklerini ifade etti.

John GaleckI ölümden döndü

Televizyonun en yüksek maaşını kazanan, The Big Bang Theory'nin sevilen başrolü Johnny Galecki'nin evi Pazartesi gecesi çıkan yangınla kül oldu. Variety'nin haberine göre başarılı oyuncu yangından yara almadan kurtuldu ama Galecki'nin evi tamamen yandı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü aktör, "Kalbim bu yangında benim gibi evini kaybedenlerle birlikte. Sürekli huzurla yaşadığımız bu yeri güzel yapan onlar. Santa Margarita üzerindeki bu duman dağıldıktan sonra hep birlikte yeniden burayı inşa edeceğiz. Daha önce yaptık, yeniden yapabiliriz" dedi.

Messi masraftan kaçınmadı

Thiago ve Mateo adında iki oğulları olan Lionel Messi ile Antonella Rocuzzo bugün Arjantin'in Rosario şehrinde dünya evine girecek. Yılın düğünü olarak adlandırılan görkemli geceye gelecek davetliler için 260 özel uçak tutulduğu öğrenildi. 60 ülkeden yaklaşık 150 gazetecinin de akredite olduğu düğün için 300 güvenlik görevlisi Rosario şehrinde mesai yapacak. Messi'nin düğününe, hem Arjantin Milli Takımı'ndan hem Barcelona'dan hem de sanat dünyasından önemli konukların katılması bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA