• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Game of Thrones hayranlarına ÇAĞRI ZORER

Game of Thrones hayranlarına

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.07.2017, 00:00

Game Of Thrones'un 16 Temmuz'da yayınlanacak olan yedinci sezonuna az bir süre kalmışken dizi hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen Con of Thrones'a katılan dizinin ses tasarımcısı Paula Fairfield, sekizinci sezonda bölümlerin 80 dakikadan uzun olabileceğini açıkladı. Fairfield aynı zamanda henüz doğrulanmasa da yedinci sezon finalinin 82 dakika olacağını katılımcılarla paylaştı. Büyük finalin ardından dört spinoff ile ekranlarda adından söz ettirmeye devam edecek olan Game Of Thrones'un yeni bölümleri sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Rahatlığıyla şaşırttı

Amerikalı aktris Elizabeth Olsen, Christian Dior'un Paris'te verdiği partiye katılmak için Fransa'ya uçtu. Güzel oyuncu eşyalarını oteline bıraktıktan sonra kendini Paris sokaklarına attı. 28 yaşındaki Olsen, salaş tarzı ve rahat tavırlarıyla Paris'e gelen ünlülere benzemediğini gösterdi. Basın mensuplarına poz verdikten sonra şehri gezmeye devam eden Olsen, çok fazla alışveriş yapmayı düşünmediğini söyledi.

Tarantino nişanlandı

Unutulmaz filmlere imzasını atmış olan ünlü yönetmen Quentin Tarantino kız arkadaşı Daniela Pick ile geçtiğimiz Cuma günü Los Angeles'ta nişanlandı. Haberi ilk duyuran Tarantino'ya ait olan New Beverly Cinema'dan gelen sosyal medya paylaşımı oldu. Soysuzlar Çetesi'nin filminin tanıtımı sırasında tanışan ikilinin 2009 yılından beri devam eden ilişkilerinin nişanla taçlandırıldığı haberini Daniela Pick doğruladı.
Ynetnews.com'a konuşan Pick, "Haberler doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" diye konuştu.

Megadeth stüdyoya giriyor

Efsanevi trash metal grubu Megadeth yeni albüm hazırlığına başladı. Amerikalı grubun vokali Dave Mustaine "Stüdyoya geri dönmeyi planlıyoruz. Muhtemelen bu yılın sonunda stüdyoya gireceğiz ve yeni fikirler üzerinde çalışmaya başlayacağız. Kasım ya da aralık ayını düşünüyoruz. Aslına bakarsanız bunu daha dün konuştuk" dedi. 2002 yılında dağılıp 2004 yılında tekrar birleşen grup son olarak Dystopia albümünü yayınlamıştı. Grubun yeni albümünde, Lamb of God grubunun davulcusu Chris Adler yerine Dirk Verbeuren olacak.

Jay Z şarkısıyla ihanetini itiraf etti

2016 yılında, Beyonce'nin çıkardığı 'Lemonade' albümündeki şarkı sözleri nedeniyle Jay-Z'nin onu aldatmış olduğuna dair haberler çıkmış uzun süre konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeni albümü '4:44'ü yayınlayan Jay Z, Beyonce'nin 'Lemonade' albümünde yaptığı çoğu iddiaya değiniyor. US Weekly'nin haberine göre Jay-Z, '4:44' albümünde, eşine karşı yapmış olduğu sadakatsizliklerin sorumluluğunu üstlendi.
Albümdeki 'Kill Jay-Z' adlı parçada "Özür dilerim, çocuğum olduğu için artık olayları bir kadın gözünden görebiliyorum" diyen Jay-Z, parçanın başka satırlarında kendisini Eric Benet'e benzetiyor. Halle Berry'nin eski eşi Eric Benet, Berry ile boşandıktan sonra evlilikleri boyunca başka kadınlarla birlikte olduğunu açıklamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA