• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Erkeksiz rock Festivali ÇAĞRI ZORER

Erkeksiz rock Festivali

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2017, 00:00

Cumartesi günü İsveç'in en büyük rock müzik festivali olan Bravalla'da dört tecavüz ve 23 cinsel taciz şikayetinde bulunulmuş bunun üzerine festivalin gelecek yıl yapılmayacağı açıklanmıştı. Yaşanan olaylardan sonra radyo spikeri ve komedyen Emma Knyckare Twitter üzerinden, "Bütün erkekler doğru düzgün davranmayı öğrenene kadar, sadece erkek olmayanların kabul edildiği bir festival düzenlemeye ne dersiniz?" diyerek yeni bir fikir attı ortaya. Fikrin destek bulması üzerine, Knyckare "İsveç'in ilk erkeksiz rock müzik festivali gelecek yaz düzenlenecek" müjdesini verdi.


Saçlarıyla pişti oldular

Amerikalı şarkıcı Katy Perry ile model ve oyuncu Cara Delevingne Paris'te saç modelleriyle pişti oldu. Katy Perry ile Cara Delevingne, önceki gün Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Chanel defilesine katıldı. İkisi de saçlarını kısacık kestirip platin sarısına boyatan Perry ile Delevingne'in yan yana gelmesiyle ilginç görüntüler ortaya çıktı. İki yıldız, birbirlerinin saçlarına bakıp gülmeye başlarken, Fransız basını, 'Katy ile Cara aynaya bakıyor gibi görünüyor' yorumunu yaptı.

Yeni Willy Wonka Ryan Gosling

2005'te Johnny Depp'in canlandırdığı Willy Wonka tekrar beyaz perdeye hazırlanıyor. İlginç moda anlayışı ve neşeli kişiliğiyle bir anda beyaz perdenin en ilgi çekici karakterlerinden birine dönüşen Willy Wonka'nın gençlik yıllarını ve ikonik yardımcıları Oompa-Loompaları nasıl bulduğunu konu alan bir film için çalışmalar başladı. Karakterin haklarını satın alan Warner Bros yeni Willy Wonka için Ryan Gosling'i ikna etmeye çalışacak. Müzikal esintilerin de olacağı film için en uygun başrolün La La Land'deki performansıyla Gosling olduğu düşünülüyor.

Batgirl için adaylar belli oldu

beklenen "Batgirl" filmi için cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Filmin yönetmeni Joss Whedon, Nisan ayındaki röportajında Batgirl filminin başrolünde büyük isimli Hollywood yıldızlarından birine yer vermeyeceğini açıklamış ve herkesi şaşırtmıştı. Tüm bu bilgilerin ışığında başrol için görüşülen isimler de basına sızmaya başladı. Yapımcı şirket tarafından henüz doğrulanmayan cast listesinde ünlü aktris Julia Roberts'ın yeğeni Emma Roberts, güzel oyuncu Bella Thorne, Kick Ass serisiyle büyük bir hayran kitlesi oluşturan Elle Fanning ve "Ölmek için 13 Sebep" isimli popüler dizide Hannah Baker karakterini canlandıran Katherine Langford adaylar arasında.

İkizler için özel uçak

Amal Clooney ile evliliğinden ikiz bebekleri dünyaya gelen ünlü aktör George Clooney, bir aylık bebekleriyle ilk kez görüntülendi.
Clooney çifti, bir aylık bebekleri Elle ve Alexander ile birlikte, Milan'daki havaalanında, özel jetten inerken objektife yansıdı. George Clooney, eşi Amal Clooney'nin, İngiliz kraliyet ailesi doktorları tarafından yapılan doğumu için lüks hastaneye 8 bin sterlin (36 bin lira) ödediği öğrenilmişti. Clooney çiftinin, çocuklarını, okul çağına gelene kadar Londra'da yetiştirme kararı aldığı konuşulmakta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA