• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Düğün fotoğraflarını ilk kez paylaştı ÇAĞRI ZORER

Düğün fotoğraflarını ilk kez paylaştı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.07.2017, 00:00

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel ile aile arasında sade bir törenle mayıs ayında dünya evine girmişti. Vogue Amerika'nın yeni sayısı için düğün fotoğraflarını paylaşan Avustralyalı model, "Açıkçası bundan daha güzel bir gelinlik hayal edemezdim" dedi.
Paylaşılan fotoğraflarda ünlü modelin giydiği gelinlik, Grace Kelly'nin 1956 yılında Monako Prensi Rainier ile evlenirken giydiği gelinliğe benzerliğiyle dikkat çekerken sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Düğüne katılan davetlilerden, Snapchat dahil sosyal medya kanallarından düğüne ait paylaşım yapmamaları istendiğinden, bugüne dek Kerr ile Spiegel ikilisinin evlerinin bahçesinde yapılan düğünden hiç fotoğraf yansımamıştı.

Justin, cezasını yedi yoluna devam etti

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, trafik cezası yiyerek yine gündem oldu. TMZ'in haberine göre, Los Angeles'ta cipiyle gezerken bir yandan da cep telefonuyla konuşan Justin Bieber, polise yakalandı. Dünyaca ünlü şarkıcıyı durduran polis, önce evrak sorgulaması yaptı. Daha sonra da 'araç kullanırken cep telefonu kullanmak' suçundan ceza kesti. 23 yaşındaki popçuya işlem yapan memur, Bieber'ın olayı sakin karşıladığını ve ceza makbuzunu aldıktan sonra yoluna devam ettiğini bildirdi. Bieber, daha önce ise kendisini kız arkadaşıyla görüntülemek isteyen paparazilerin üzerine araç sürerek kazaya sebep olmaktan 750 dolar (yaklaşık 2.700 TL) cezaya çarptırılmıştı.

Grammy adayları açıklandı

Altın çağını yaşayan televizyonun en prestijli ödüllerinden biri olan Emmy Ödülleri'nin bu yılki adayları açıklandı. Kaliforniya'daki Microsoft Theater'da düzenlenecek olan törenin sunuculuğunu kendisi de Emmy ödülü sahibi olan komedyen Stephen Colbert üstlenecek. Adaylar arasında dikkat çeken isimler bulunuyor.

Korku ustasına veda

Zombi film kültürünün yaratıcısı olarak kabul edilen Amerikalı usta yönetmen George A. Romero 77 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele etmekte olan ustanın ölüm haberi yapımcı ortağı Peter Grunwald tarafından açıklandı. 1968 yapımı kült yapım Yaşayan Ölülerin Gecesi'nin yönetmeni ve aynı zamanda yazarlarından biri olmanın yanı sıra Ölülerin Şafağı, Ölülerin Günü, Ölüler Ülkesi, Ölülerin Günlüğü ile zombi filmlerinin en önemli isimlerinden biri olan Romero kariyeri boyunca 20'ye yakın filme imza attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA