• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2017’nin en şık sporcuları tartışma yarattı ÇAĞRI ZORER

2017’nin en şık sporcuları tartışma yarattı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.07.2017, 00:00

2017'nin en şık sporcularını seçen Sports Illustrated dergisi, her sene olduğu gibi bu sene de tartışmalı bir liste yayınladı. Sporcuların, hangi kıyafetleri seçtikleri, yerine göre nasıl ve neden giyindikleri gibi kriterlerin yanı sıra tasarımcılarla işbirlikleri, moda defilelerine katılmaları ve diğer moda alanındaki çalışmalarının dikkate alındığı listede erkekler ağırlıkta. Stilistler, modeller, gazeteciler ve moda alanında söz sahibi olan isimlerin bir araya gelerek hazırladığı listede ilk 10'a girebilen sadece iki kadın sporcu bulunuyor; Serena Williams ve Maria Sharapova. Listenin zirvesinde ise NBA sezonunun en değerli oyuncusu seçilen Russel Westbrook bulunuyor.

Ant-Man 2018'de vizyonda

Marvel'ın cep boy süper kahramanı Ant-Man'in (Karınca Adam) yeni maceralarını beyaz perdeye taşıyacak olan Ant- Man and The Wasp'ın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Çekimlerinin bu ay içinde Atlanta, Georgia'da başlaması beklenen yapımda ünlü süper kahramanı bir kez daha Paul Rudd üstlenirken, mini mini süper kahramanın büyük aşkı Hope Pym nam-ı diğer Wasp'ı da Evangeline Lilly canlandıracak. Bilimadamı Hank Pym rolünde Michael Douglas, Luis rolünde Michael Pena, Kurt rolünde David Dastmalchian da kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Film ülkemizde 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek.

Ronaldo dördüncü kez baba oluyor

Geçtiğimiz ay taşıyıcı anneden dünyaya gelen ikiz bebekleri Eva ve Mateo'nun heyecanı yaşayan Real Madrid'li futbolcu Cristiano Ronaldo yakın zamanda yeniden baba olacağını doğruladı. İspanyol gazetesi El Mundo'ya verdiği röportajda sevgilisi Georgina Rodriguez'in hamile olduğu haberlerini doğrulayan 32 yaşındaki Portekizli yıldız "Çok heyecanlıyım" açıklamasını yaptı. Bebek bezi değiştirme yeteneğinin sorulması üzerineyse, gülümseyerek "Çok düzgün bez değiştiremiyorum, ama deniyorum" cevabını verdi. Birlikte ilk çocuklarını bekleyen çift çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Jessica Alba yeniden hamile

Amerikal ı güzel oyuncu Jessica Alba hamile olduğunu Instagram sayfasından duyurdu. Büyük kızı Honor ve küçük kızı Haven ile birlikte kamera karşısına geçen Alba, paylaştığı fotoğrafla müjdeyi verdi. Hem kendisinin ve kızların hem de kocası Cash Warren'ın bu haberden çok mutlu olduğunu belirten Jessica Alba, ailesinin genişliyor olmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Şu sıralar Hawaii'de tatilde olan Jessica Alba'nın karnının belirginleşmeye başlaması da dikkatlerden kaçmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA