• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ben Affleck huzuru buldu ÇAĞRI ZORER

Ben Affleck huzuru buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.07.2017, 00:00

Jennifer Garner ile olan evliliğini bir türlü rayına oturtamayan Ben Affleck, yeni sevgilisi Lindsay Shookus ile birlikte Central Park'ta görüntülendi.
Oldukça huzurlu görünen ve Los Angeles'tan sonra New York'ta da görüntülenen çift, ilişkilerini gizlemeye çalışmadan Central Park'ta el ele dolaştı. Sıcak hava nedeniyle ara ara mola veren ikili soğuk kahve ile serinledi.

Hayatı dizi oluyor

Deadline'ın haberine göre Mariah Carey'nin şöhret basamaklarını nasıl tırmandığı ve üne kavuştuğunu anlatan dizi çekilecek. Adı belli olmayan dizi Starz tarafından Mariah Carey'nin hayat hikayesinden yola çıkılarak hazırlanıyor. Nina Colman'ın kaleme aldığı hikayede 1986'nın New York'unda 16 yaşındaki hırslı melez bir genç kızın, zorlu bir çocukluğun ardından yetenek vaadeden bir şarkıcı olma mücadelesi anlatılıyor.

Rihanna'ya övgü yağdı

Başrolleri ni model ve oyuncu Cara Delevingne ile Dane DeHaan'ın üstlendiği bilim kurgu macera güzellemesi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu için geri sayım sürüyor. Scarlett Johansson ile gişe rekorları kıran Lucy filminin de yönetmenliğini yapan Luc Besson Rihanna'yı övgüye boğdu. Besson'ın doğuştan oyunculuk ışığına sahip olduğunu söylediği Rihanna sinema dünyasında adım adım yükselecek gibi görünüyor. Fransa'nın en popüler çizgi romanlarından biri olan Valerian & Laureline'e dayanan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu 27 Temmuz'da ülkemizde sinemaseverler ile buluşacak.

John Snow evlilik hazırlığında

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, sevgilisi Rose Leslie ile birlikte yaşayacakları bir ev satın aldı. 15'inci yüzyıldan kalma ve İngiltere'nin doğusunda bulunan evin, 75 milyon sterlin (7 milyon 800 bin lira) olduğu öğrenildi. Suffolk bölgesindeki yedi yatak odalı evin tenis kortu, büyük bir bahçesi ve yüzme havuzu bulunuyor. Kit Harington (30) ve Rose Leslie (30) çifti yedi yıl önce, Game of Thrones setinde tanışmış ve ilişkileri başlamıştı.

Ringo Starr'dan yeni albüm müjdesi

Dünyanın en çok okunan müzik dergilerinden Rolling Stone'da yer alan habere göre, Britanyalı efsanevi müzik grubu The Beatles'ın 77 yaşındaki davulcusu Ringo Starr'ın sevgi temalı albümü 'Give More Love' 15 Eylül'de dinleyicilerle buluşacak. Starr'ın 19'uncu stüdyo albümünde Paul McCartney ve Joe Walsh de misafir sanatçı olarak yer alacak. Starr'ın evinde kaydettiği albüm şu anda ön sipariş aşamasında olmasına rağmen büyük ilgi görmüş durumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA