• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Pete Dinklage, GOT hayranlarını uyardı ÇAĞRI ZORER

Pete Dinklage, GOT hayranlarını uyardı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.08.2017, 00:00

Dünya çapında izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisi sonunda hayvan seçimlerini de etkiledi. Stark Hanesi'nin simgesi olan Ulu Kurt'lara oldukça benzeyen Husky türü köpekler yok satmaya başladı. Dizide Tyrion Lannister karakterini canlandıran Peter Dinklage ise geçen hafta PETA ile ortak bir çalışma başlattı ve hayvanseverleri uyardı. Bakımları zor olan bu köpek türünü alan insanlar bir süre sonra sıkılıp yavru Husky'leri sokağa bıraktığı için üzgün olduğunu söyleyen Dinklage, "Bakamayacağınız hayvanların sahiplenmeye son verin" dedi.

Beyonce eski formuna döndü

İki ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Beyonce, doğum kilolarından kısa sürede kurtuldu. R&B müziğin kraliçesi, uzun zamandır kullanmadığı sosyal medya hesaplarından yeni görünümünü payaştı.
Amerikalı şarkıcı, kırmızı mini elbiseyle çekilen fotoğraflarını kendi internet sitesinde de yayınladı.
Sarı saçlarını kıvırcık hale getiren Beyonce, House of CB tasarımı elbisesi ve Saint Laurent ayakkabılarıyla sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Kafadarlar tatilde

Hollywood'un başarılı oyuncuları Bradley Cooper ve Leonardo DiCaprio, Malibu'da beraber tatil yaparken görüntülendi. Geçtiğimiz pazar gününü Malibu'da geçiren ikili, DiCaprio'nun teknesinde güneşlenirken objektiflere yansıdı.
Yakışıklı aktörlerin sevgililerini tatile getirmemeleri sosyal medyada "Çapkınlık turuna mı çıktılar?" yorumlarına neden oldu. Cooper beş ay önce süper model sevgilisi Irina Shayk ile ilk bebeklerini kucağına almıştı. Irina Shayk'ın ise arkadaşlarıyla birlikte ülkesi Rusya'da olduğu öğrenildi.

Shyamalan: Dunn, Beast'in peşinde

Beyazperdede son olarak Parçalanmış filmiyle seyirciyle buluşan başarılı yönetmen M. Night Shyamalan, filmin finalinde Ölümsüz'e yaptığı sürpriz göndermeyle bir hayli konuşulmuştu.
Filmden gelecek olan devam halkası Glass'a dair kimi detaylar bilinse de "Ölümsüz" ile nasıl bağlantılı olacağı merak konusuydu. Filmin açıklanan sinopsisine göre, devam halkasında Willis'in canlandırdığı Dunn'ın yanı sıra Samuel Jackson'ın Elijah Price/Mr. Glass'ı da yer alacak. Devam halkasında Dunn, Kevin Wendell Crumb'ın parçalanmış kişiliklerinden biri olan ve en tehlikelisi olarak öne çıkan The Beast'in peşine düşecek.
Bu kovalamaca sırasında Mr. Glass'ın gölgesi de yavaş yavaş kendini göstermeye başlayacak. Film 2019'da seyirciyle buluşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA