• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Romantik ve kaçamak aşklar yaşanacak FİLİZ ÖZKOL

Romantik ve kaçamak aşklar yaşanacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Dişiliğinizin daha belirgin olduğu bu günde romantik fanteziler önem kazanacak. Yapılan seyahatlerin kökeninde kaçamak aşklar olacaktır. Birçoğumuz kışkırtıcı duygularımızın esiri olacağız. Kitapçıların ve yayınevlerinin rafları aşkı anlatan kitaplarla süslenecek. Mistik ve otantik geziler gündemde olacak. Bilinçaltı rüyalarımızın etkisinde kalacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Ailelerine düşkündürler. Geçmişine saygılı bir şekilde bağlı kişilerdir. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yapılarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Yaşamlarında marjinal ve özgün kişilikleri ile, her konuda farklılıklarını ortaya koyarlar. İlginç konuların kişileridir. Girdiği toplumlarda farklılığını ve zekasını karşı tarafa çok kolay yansıtabilir. Sivil toplum örgütlerinin gönüllü dostlarıdır. Yardım kuruluşlarında çalışmaktan büyük zevk alırlar. Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini çok iyi kullanan kişilerdir. Partnerlerini fazla benimsedikleri için, çoğu kez güzel fakat inişli çıkışlı bir duygusal hayatları olur.

KOÇ:
Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

BOĞA:
Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim; sorunlara karşı atacağınız mantıklı adımlara bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. Yoksa, ihtiyaç duyduğunuz çevre koşullarını kaybedebilirsiniz.

İKİZLER:
Düşüncelerinize destek aradığınız gün içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Duygusal bağlarınızın güçlenmesi ve ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalamanız, sizin için motivasyon oluyor.

YENGEÇ:
Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için, para barometrenizi yükseltmek zorundasınız. Bugün yapacağınız çalışmalarda yeni hevesleriniz göz dolduracak. Beklediğiniz desteğin, geleceğini görmek sizi rahatlatacak.

ASLAN:
Çevrenizde öncülük yapabileceğiniz bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Kişisel çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.

BAŞAK:

Önemsiz konular üzerinde zaman harcayacağınız bugün; düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın düşüncelerine önem vermelisiniz

TERAZİ:
Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Bugün partnerinizle tartışabilir ve gereksiz bir kırgınlık yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla görüşebilirsiniz.

AKREP:
İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz, kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Hiç kimseye ödün vermemelisiniz.

YAY:
Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun gün.

OĞLAK:

Hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz.

KOVA:
Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Çalıştığınız kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüzde kendinize güveniniz artıyor.

BALIK:
Maddi konulara sıkı bir disiplin getirmenin zamanı geldi. Çevrenizde sevgisel bağların önemli olduğunu biliyorsunuz. Partnerinizle ortak davranışlar içinde olmak istiyorsunuz. Bugün tartışmaya girmemelisiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA