• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2015, 00:00
KOÇ:

Duygusal tatminler peşindesiniz. Sizinle aynı şeyi paylaşmak istemeyenlere hoşgörülü davranacaksınız. Kişileri olduğu gibi kabul etmenin zarifliği içindesiniz. Maddi konularda pürüzlerinizi gidermelisiniz.

BOĞA:

Sosyal çevreniz sizi aralarında görmek isteyecekler. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızın sitemlerini görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün başarınızı paylaşmaktan zevk alan samimi yakınlarınızla birlikte olabilirsiniz.

İKİZLER:

Ay burcunuzda ilerlerken; duygusallığınızla ataklığınızı harmanlayacak ve bu tavırlarınızla çevreniz tarafından temkinli bir şekilde izleneceksiniz. Duygusal ilişkilerinizin sınırlarını daha fazla zorlamayın.

YENGEÇ:

Duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok olay var. Yeni hedefler konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmeli, gereksinmelerinizi ön plana çıkarmalısınız.

ASLAN:

Gün içinde büyük özverilerle yürütmeye çalıştığınız ve hiçbir art niyet gözetmeden paylaştığınız işinizle ilgili fedakârlıklarınız dikkat çekiyor. Siz farkında olmasanız da, becerileriniz sizi ön plana taşıyor.

BAŞAK:

Dostlarınızla birlikte girişimde bulunacağınız konuda sizin aktifliğiniz ve iş bitiriciliğiniz ön planda olacak. Yine her zaman ki sağduyunuzla, diğerlerinin bir an önce gerçekleştirmek istediği konuyu aceleye getirmemelisiniz.

TERAZİ:

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşabilirsiniz.

AKREP:

Yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Bugün farklı değerler arasında kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz.

YAY:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal olayları gündeme getirecek. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız karmaşanın içsel çatışmalara neden olması, sizi aşan şeyler. Güçlü bir enerjiniz var ve olaylara hâkimsiniz.

OĞLAK:

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler nedeniyle kendinizi germeyin. Yaşam ve iş tecrübesi olarak sizden büyük olan kişileri ihmal etmemelisiniz. Gündelik yaşamınızda sizi zorlayan konuya karşı, daha sistematik yaklaşmalısınız.

KOVA:

Çevrenizde gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmekten son derece mutlusunuz. Duygusal çelişkilerden uzak kalmalısınız.

BALIK:

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Olayları doğal akışı içinde değerlendirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA