• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.01.2017, 00:00

KOÇ:
Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay'ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz.

BOĞA:

Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz.

İKİZLER:
İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

YENGEÇ:
Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli parametreyi dengede tutmak olmalıdır.

ASLAN:
Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

BAŞAK:
Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.

TERAZİ:
Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Doğal davranmasınız istediğiniz kişilerin hata yapmasına izin veriyor, sonra da onları yargılıyorsunuz.

AKREP:
Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz.

YAY:
Girdiğiniz topluluklarda istediğiniz her türlü destek istemeseniz de oluşacaktır. Çünkü içsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyorlar. Bugün yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. İlginçliğinizin sırrı, farklı boyutlarda olmanızdan ileri geliyor.

OĞLAK:
Beklentilerinizin altında yatan gerçekleri bilmenize rağmen, olayları görmezlikten gelmek, sizi geçici olsa da rahatlatıyor. Bugün gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Sonradan gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmanızda yarar var.

KOVA:
Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

BALIK:
Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz. Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA